بتن هوادار چیست

بتن هوادار چیست؟⭐معرفی و بررسی بتن سبک هوادار

شرح کامل سوال بتن هوادار چیست، موضوع این مقاله خواهد بود. در کل هدف از این مقاله، بررسی کامل بتن سبک هوادار، ویژگی ها و مزایای آن می باشد.

بتن هوادار چیست؟

مهندسان و دانشمندان همیشه در حال تلاش برای ساخت محصولات ساختمانی بودند که بتوانند منازل مسکونی را با عمر مفید زیاد و استحکام بالا در مقابل بلایای طبیعی بسازند. هم اکنون، بتن معمولی غالبا با دانسیته ۲۴۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب تولید می گردد و به علت وزن زیادی که دارد، مشکلات فراوانی را رقم زده است. وزن زیاد این بلوک موجب اجزای سخت آن و جذب آب بسیار زیاد است که مدام تاسیسات حرارتی و برودتی ساختمان را در معرض تخریب قرار می دهد.

مهندسین برای حل این مشکل، با افزودن هوا به مخلوط ماسه و سیمان، توانسته اند وزن بلوک ساختمانی را تا اندازه قابل توجهی کاهش بدهند (400 الی 1800 کیلوگرم بر متر مکعب) و محصولی را خلق کنند که بتن سبک هوادار نامیده می شود. در حقیقت، به تمامی بتن هایی که وزن مخصوص آنها کم‌تر از kg/m3  1750  باشد، بتن سبک هوادار (گازی) گفته می شود.

در پاسخ به سوال ” بتن هوادار چیست”، علت اینکه به این بتن، هوادار یا گازی گفته می شود این است که 20 درصد این بتن را هوا تشکیل داده است. در حال حاضر، بتن های هوادار در سراسر دنیا به طور وسیعی در پروژه های غیر سازه ‌ای یا نیمه سازه ‌ای ‌استفاده می ‌شود زیرا شیوه اجرایی این بلوک ها، بسیار شبیه دستورالعمل اجرای بلوک هبلکس است. در ادامه، مواردی که از این بتن ها در پروژه های مختلف استفاده می شود را ذکر می کنیم.

مزایای بلوک بتن هوادار چیست؟

امروزه بهترین امتیاز سازه ‌ها به آن ‌هایی تعلق می ‌گیرد که از باکیفیت ‌ترین و در عین حال سبک ‌ترین مواد در ساخت آنها استفاده شده است. پاسخ به سوال بتن هوادار چیست، می تواند انگیزه ای قوی در سازندگان ایجاد کند و یک بلوک با مزیت های فراوان به آنها معرفی کند.

در ساخت بتن سیلیسی از آهک و سیمان استفاده می شود و سیلیس آن را نیز از معادن موجود داخل کشور استخراج می‌ کنند. برای جلوگیری از چسبیدن مواد به قالب هنگام تولید آن‌ها را به مازوت می ‌پوشانند.

اندازه برش‌ هایی که برای بتن هوادار اتوکلاو تعیین می ‌گردد قابل تغییر و شخصی سازی برای هر مصرف کننده است و به شما قابلیت ایجاد ایده ‌ها و طراحی جدید سازه می ‌دهد.

یکی از مهم ‌ترین ویژگی های این بتن، قابل بازیافت بودن و بازگردانی آن به دامان طبیعت بوده که موجب محبوبیت آن در کشورهای اروپایی شده است. از این رو، سرعت اجرایی کار شما در هنگام ساخت را سه برابر افزایش می‌ دهد که خود از مزایای این محصول به شمار می ‌آید.

توجه داشته باشید که به دلیل خواص ترموفیزیکی متفاوت باید از به‌کاربردن هم زمان آن با سایر مصالح همانند بلوک سیمانی و یا آجر به شدت خودداری کنید تا از بروز هرگونه مشکل جلوگیری شود.

 

بتن هوادار چیست و قیمت آن چقدر است

بتن سبک هوادار چه کاربرد هایی دارد؟

موارد استفاده از این بتن ها عبارتند از:

  • اشباع فضا های خالی حجیم اعم از لوله ‌های فاضلاب، چاه‌ ها، سرداب ‌ها، زیر زمین‌ ها، معادن، حوض ‌های ذخیره و تونل ‌ها
  • تثبیت معابر تاسیسات
  • عایق صوتی و حرارتی که منجر به استفاده در بسیاری از سازه ها، مانند دیواره های تونل ها و دیوار های ساختمان های مسکونی، می شود

بتن سبک هوادار چه تفاوتی با بلوک های سبک AAC همچون بلوک هبلکس دارد؟

بلوک های AAC در حقیقت یکی از انواع بلوک های سبک هوادار هستند، با این تفاوت که این بلوک ها اتوکلاو شده می باشند. این بلوک ها شامل دو فرآیند ایجاد تخلخل در دوغاب مخلوط پودر سیلیس و سیمان و آهک و عمل آوری بتن حاصله توسط اتوکلاو هستند. یکی از انواع بلوک های هوادار اتوکلاوی، بلوک هبلکس می باشد که یکی از پرکاربرد ترین بلوک های این دسته محسوب می شود.از انواع دیگر این بلوک ها، بلوک سیپورکس است. تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس در قیمت آنهاست که بلوک سپورکس گران تر از هبلکس است. بلوک heblex شباهت زیادی با بلوک سبک هوادار دارد و تنها تفاوت آنها در اتوکلاو شده بودن هبلکس است.

مزایای بلوک بتن هوادار چیست؟

بتن سبک هوادار چه خصوصیاتی دارد؟

سعی می کنیم تا به طور کامل و دقیق به سوالی که ابتدا مقاله پرسیده شد، یعنی بتن هوادار چیست، پاسخ دهیم. اکنون می خواهیم خصوصیات این بتن که منجر به استفاده بیشمار آن در پروژه های مختلف می شود را نام ببریم. این خصوصیات عبارتند از:

  • صرفه جویی در مصرف انرژی: این بتن به راحتی بریده و سوراخ ی شود. به گونه ای که برای عملیات برشکاری و جایگذاری لوله ها در آن، نیازی به پرداخت هزینه های تاسیساتی بالا نیست. پس مسلما در کاهش هزینه های ساخت و ساز نیز موثر است.
  • عایق صوتی و حرارتی: این بتن به علت سبک و متخلخل بودن، یک عایق صوتی و حرارتی فوق العاده محسوب می شود. در نتیجه موجب صرفه جویی از لوازم گرمایشی و سرمایشی می شود.
  • مقاومت بالا در برابر آتش: بتن سبک هوادار در مقابل آتش مقاومت فوق العاده ‌ای دارد‌، به گونه ای که يك ديوار بتنی با ضخامت ۸ سانتی متر و با وزن مخصوص ۶۰۰ تا ۸۰۰ كيلوگرم، می‌ تواند حرارت را تا ۱۲۰۰ درجه سانتي گراد تحمل کند.
  • انعطاف پذیری و صلبیت کم: یکی از معایب بلوک هبلکس و بلوک بک هوادار، عدم اتصال مناسب به سازه است. در حقیقت این بلوک ها نسبت به سایر مصالح ساختمانی همچون پنل های سه بعدی، از صلبیت و انعطاف پذیری کمتری برخوردارند.
  • باربر نبودن: یکی دیگر از معایب این بلوک ها، در حقیقت عدم امکان استفاده از آنها در دیوار های باربر است و باید از آنها در ساخت دیوار های غیر باربر همچون دیوار پیش ساخته سیپورکس استفاده کرد.

اکنون می توان گفت که به طور کامل با اینکه بلوک هوادار چیست و چه ویژگی هایی دارد، آشنا شدید. . پیشنهاد می شود جهت خرید بلوک هبلکس و اطلاع از قیمت ناودانی منقطع، مراجع و نمایندگی های معتبر فروش_ مانند سورنا هبلکس- را شناسایی کرده و خرید خود را از این طریق انجام دهید.

میزان مقاومت هبلکس در برابر آب چقدر است؟ منظور از عایق رطوبتی بتن هوادار چیست؟

آیا می دانید که منظور از عایق رطوبتی بتن هوادار چیست؟ بتن هوادار که در اصطلاحِ ساخت و ساز به آن بلوک هبلکسی هم می گویند، به دلیل ویژگی ساختاری منحصر به فردی که دارد، به عنوان یک عایق رطوبتی در میان فعالان صنعت ساختمان سازی شناخته می شود. میزان مقاومت بلوک aac در برابر آب و رطوبت به گونه ای است که در بسیاری از شهر ها و مناطق پربارش کشور، طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است.

در حالت کلی، رطوبت این بلوک ها بین ۵ تا ۱۰ درصد است. با افزایش رطوبت محیط، رطوبت این مصالح تا ۵۰ درصد هم می رسد. اما آن چیزی که بسیار اهمیت دارد، عدم نشت رطوبت در آن هاست. درصد رطوبت و آب در محیط هرچقدر هم که باشد، نهایتا تا عرض ۳/۵ سانتی متری بلوک ها نفوذ می کند.

شاید عده ای تصور کنند که تغییر رنگ بلوک ها هنگامی که خیس می شوند و در معرض رطوبت قرار می گیرند، از استحکام آن ها کم کند؛ اما باید بدانید که این باور، غلط است و بلوک ها نه تنها ضعیف نشده بلکه با هربار خیس شدن محکم تر هم می شوند.

دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از قیمت و خرید بلوک هبلکس با ما تماس بگیرید.

09121916371

09339754326

ابزار های لازم برای دیوار چینی با بلوک هبلکس یا بتن هوادار چیست؟

بعد از اینکه دانستید بتن هوادار چیست، بهتر با ابزار آلاتی که در دیوار چینی با بلوک هبلکس مورد نیاز است، بیشتر آشنا شوید. به این منظور، لیستی از رایج ترین ابزار در ادامه متن آورده شده است.

1-اتصالات هبلکس

برای ایمنی و مقاومت بیشتر دیوار هبلکس و اتصال مستحکم تر آن به سازه و دیوار های متصل شده به هم، از ابزار های زیر استفاده می شود:

  • بست های رادیکالی
  • بست L شکل
  • بست کرکره ای
  • ناودانی منقطع

2-چسب مخصوص بلوک های هبلکسی

ملاتی که برای چسباندن بلوک ها به کار می رود، باید با این بلوک ها سازگاری داشته باشد و حاوی چسب های پلیمری قوی باشد. چسب هبلکسی این ویژگی ها را دارد.

3-ابزار آلات برش

اره برش، شیارزن و مته سوراخ کن، رایج ترین ابزار آلاتی هستند که برای برش و سوراخ کردن حین دیوار چینی بلوک های اتوکلاو شده به کار می روند.

4-پیچ و مهره یا میخ فولادی

برای نصب بست های رادیکالی یا سایر بست ها باید از میخ فولادی و پیچ و مهره های مخصوصی استفاده شود.

5-چکش لاستیک

از چکش لاستیکی برای ضربه زدن به میخ یا بست کرکره ای استفاده می شود.

ابزار های لازم برای دیوار چینی با بلوک هبلکس یا بتن هوادار چیست؟

خصوصیات کیفی بلوک بتن هوادار چیست؟

آیا می دانید منظور از صرفه جویی در هزینه ساخت دیوار با بتن هوادار چیست؟ بر خلاف تصور عده ای، کاربرد این بلوک ها در ساختمان سازی به دلیل حمل و نقل آسان، سرعت اجرای بالا و در نهایت کاهش دستمزد کارگران، بسیار به صرفه تر از سایر مصالح دیوارچینی است.

استفاده از چسب های هبلکسی نیز تا حد بسیار زیادی در کاهش وزن دیوار و کاهش هزینه های ساخت و ساز نقش دارد؛ زیرا این چسب ها نسبت به ملات سیمانی در ضخامت کمتری باید استفاده شوند. همین مصرف مصالح کم در دیوار های هبلکسی باعث شده است تا سازندگان زیادی این بلوک ها را به سفال یا بلوک سیمانی ترجیح دهند.

یکی دیگر از مزایای بلوک بتن هوادار شده، عدم یخ زدگی آن است. همین موضوع باعث می شود که این بلوک ها در مناطق با آب و هوای سرد و یخبندان های زمستانی کاربرد ویژه ای داشته باشند.

چنانچه بلوک های هوادار شده را قبل از دیوار کشی و بعد از آن در فواصل منظمی زنجاب کنید، تا حد زیادی به استحکام دیوار کمک کرده و مانع ترک در بلوک ها نیز می شوید. این کار باعث می شود که یکی از معایب بلوک های اتوکلاوی را نیز برطرف کنید‌.

عوامل موثر در قیمت بتن هوادار

عوامل موثر در قیمت بتن هوادار چیست؟

برای آنکه بتوانیم به سوال عوامل موثر در قیمت بتن هوادار چیست، پاسخ دهیم می بایست جوانب مختلفی را بررسی کنیم:

  • بتن هوادار از متریالی مانند سیمان، سیلیس، پودر آلومینیوم و غیره تحت شرایط خاصی ساخته می شود. قیمت هر کدام از متریال مذکور به خصوص سیمان و سیلیس نقش زیادی در قیمت بتن‌های هبلکس دارد.
  • حجم تقاضا برای بتن‌های هوادار، یک عامل دیگر برای قیمت گذاری این مصالح در بازار است. هرچه تقاضا برای این بلوک ها در بازار بیشتر و بازار معامله آن داغ باشد، قیمت آن‌ها هم ارزان تر است.
  • دستمزد کارگران در کارخانه و هزینه تجهیزات مورد نیاز، فاکتور موثری در تعیین قیمت این بتن های اتوکلاو است.
  • هزینه حمل و نقل بتن اتوکلاو از درب کارخانه تا مراکز فروش، باعث تحمیل شدن یک هزینه اضافی می شود. این هزینه با افزایش نرخ این بلوک ها جبران می شود.
  • دلالان در حوزه مصالح کاربردی مانند بتن اتوکلاو می توانند بسته به سود خود باعث کاهش و افزایش قیمت ها شوند.
  • نحوه خرید و مقدار بلوک هوادار خریداری شده در قیمت پرداختی تاثیر چشمگیری دارد. قطعا خرید عمده و در حجم بالا قیمت به صرفه تری دارد.

کلام آخر

دانستن اینکه بلوک هوادار چیست و چه خصوصیات و انواعی دارد، هدف این مقاله بود. برای خرید بلوک سبک هوادار و بلوک هبلکس و خرید ناودانی منقطع، می توانید به سورنا هبلکس مراجعه کنید.

:امتیاز

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است

تماس بگیرید!