توضیحات
بلوک هبلکس چیست؟
ساختمان سازی و مصالحی که در آن به کار برده می شود، با تغییرات و تحولات همراه شده است. یکی از جدیدترین مصالح ساختمان، بلوک هبلکس(Heblex) است. برای افزایش اطلاعات کسانی که نمی دانند بلوک هبلکس چیست، باید بگوییم که این نوع بلوک، به دلیل مزیت هایی که دارد بین مهندسان و معماران، بسیار محبوب واقع شده است. خوب است بدانید، قیمت بلوک هبلکس در مقایسه با دیگر مصالح ساختمانی بالاتر است.
برای آنکه هبلکس یا بلوک aac را تولید کنند، آهک، سیمان، آب، ماسه سیلیسی و پودر آلومینیوم را در درمای 200 درجه سانتی گراد و فشار 12 اتمسفر قرار می دهند. به دلیل روش خاصی که در تولید این نوع بلوک رعایت می شود، آن را بلوک اتوکلاو نیز می خوانند.
پادکست شماره 1 هبلکس
بلوک aac چیست؟ چه تفاوتی با بلوک هبلکس دارد؟
یکی از نام هایی که در برخورد با بلوک های هبلکسی ممکن است زیاد به گوش برسد، بلوک اتوکلاوشده است. بتن اتوکلاو که به آن بتن سبک هوادار اتوکلاو شده هم می گویند، ساختار متخلخلی دارد. این بلوک را به اختصار aac نیز می نامند. aac، مخفف عبارتautoclaved aerated concrete است. با توجه به شباهت های زیادی که بین مواد به کار برده شده در ساخت بلوک اتوکلاوی و بلوک های هبلکسی دیده می شود، می توان به راحتی متوجه شد که بلوک نوع aac، بلوک اتوکلاوی و هبلکس هیچ تفاوتی با هم نداشته و همه آنها به یک موضوع و یک نوع مصالح ساختمانی اشاره می کنند.
این بلوک، در طیف وسیعی از دامنه های آب و هوایی قابل استفاده است. از مناطق بسیار سرد، مانند کشورهای قرار گرفته در شمال اروپا گرفته تا کشورهایی که اقلیم آنها گرم و مرطوب است، مانند کشورهای آسیای شرقی و آمریکای جنوبی، می توان از این بلوک ها در ساخت ساختمان ها استفاده کرد. این بلوک در سال 1350 به ایران وارد شد و در حال حاضر نیز تجهیزات و تکنولوژی ساخت آن در کشورمان راه اندازی شده است و تولیدکننده ها و فروشندگان در حوزه تولید و فروش بلوک هبلکس کار می کنند.
مشخصات فنی بلوک هبلکس چیست؟
موضوع مهمی که می بایست در مورد بلوک های هبلکسی مورد بررسی و قضاوت قرار گیرد، پرداختن به سوال “مشخصات فنی بلوک هبلکس چیست” است. برخی از مهم ترین مشخصات این بلوک به شرح زیر است:
- یکی از اولین نکاتی که بعد از دیدن این بلوک متوجه آن خواهید شد، بزرگ تر بودن ابعاد آن نسبت به ابعاد سایر مصالحی است که در حوزه ساختمان به کار برده می شود.
- قابلیت خرید بلوک هبلکس در ابعاد مختلف، وجود دارد.
- سایزهای 7.5 و 12 در اکثر کارخانه ها ساخته شده و در اختیار متقاضی قرار داده می شود. ولی توجه داشته باشید سورنا هبلکس یا بلوک aac در سایز های 15 و 20 هم این بلوک ها را عرضه می کند.
- بلوک هایی که در سایزهای مختلف ساخته می شوند، از نظر ظرفیت پالت، تعداد بلوک به کار برده شده و همین طور وزن، تفاوت هایی با هم دارند.
- برای افزایش استحکام در آن به انواع بست، از جمله بست رادیکالی نیاز است.
خاطر نشان می کنیم، مهم ترین موضوعی که باعث شده انواع بلوک سبک aac از نظر مشخصات فنی با هم تفاوت پیدا کنند، متریال و استانداردی است که در ساخت آنها به کار برده می شود.
معرفی بلوک هبلکس (بلوک heblex)
بلوک پرین چیست؟ با بلوک اتوکلاو شده چه تفاوتی دارد؟
برای اطلاع کسانی که نمی دانند بلوک پرین چیست، باید بگوییم که این بلوک، از نظر ساختار و نوع عملکرد با بلوک های اتوکلاو شده هیچ تفاوتی ندارد. در واقع، بلوک هایی که تحت عنوان بلوک سفید پرین در بازار یافت می شوند، همان بلوک heblex هستند؛ اما چون در کارخانه پرین مشهد تولید می شوند، به نام بلوک پرین، در بازار شهرت داشته و در ساختمان سازی های مدرن از آنها استفاده می شود.
برای ساخت بلوک هبلکسی (بلوک aac) موادی مانند خاک سیلیس، آب، پودر آلومینیوم و سیمان را با هم ترکیب کرده و وارد یک دستگاه می کنند. این مواد با هم، واکنش می دهند و در ادامه با انجام یک فرآیند شیمیایی، بلوک های هبلکس تولید می شوند. این بلوک ها را در اندازه و سایزهای متفاوت برش می دهند و اتوکلاو می کنند. در فرآیند اتوکلاو، به کمک هوا، این بلوک ها متخلخل شده و وزن آنها کاهش پیدا می کند. این نحوه تولید، باعث افزایش مقاومت بلوک های اتوکلاوی نسبت به انتقال حرارت خواهد شد. تغییرات دمایی، کمترین تاثیر را روی این بلوک ها خواهد گذاشت.
پادکست شماره 2 هبلکس
معایب هبلکس چیست؟
با اینکه بلوک های هبلکسی مزیت های زیادی دارند، اما نمی توان از معایب آنها نیز غفلت کرد. برخی از معایب آن به شرحی است که در ادامه بیان می کنیم:
- بلوک aac، مقاومت فشاری بالایی ندارد. این خصوصیت، پایداری و استحکام بلوک های هبلکسی را در برابر فشارهایی که از جوانب به آن وارد می شود، کم می کند. بهتر است در دیوارهای باربر از این نوع بلوک استفاده نشود.
- دیگر پاسخی که می توان در مورد سوال “معایب بلوک هبلکس چیست” بیان کرد، عدم اتصال آن به سازه است. این نوع بلوک، به دلیل پایین بودن انعطاف پذیری، اتصال پذیری کمتری به سازه دارد.
- بالا بودن هزینه های تولید، از دیگر معایبی است که باید در خصوص بلوک هبلکس ذکر شود. همان طوری که در بالا نیز اشاره کردیم، در تولید این بلوک از سیلیس استفاده می کنند. به کارگیری این ماده، باعث افزایش قیمت و هزینه تولید بلوک های هبلکسی می شود.
- پروسه ای که برای تولید این بلوک در کارخانه ها انجام می شود، در مقایسه با دیگر مصالح به کار برده شده در ساختمان، طولانی تر است و این نیز می تواند در نوع خود یک عیب به شمار رود.
- قیمت بلوک هبلکس (قیمت دیوار چینی هبلکس) بالاست.
بدترین معایب بلوک هبلکس از نظر خریداران چیست؟
بلوک های اتوکلاو شده با وجود مزایای زیادی که دارند، نقطه ضعف های جزئی در اجرا داشته که عمدتا قابل چشم پوشی و بر طرف شدن هستند؛ مثل قیمت بلوک هبلکس که با خرید از منابع معتبر فروش، می توان به راحتی آن را کاهش داد. تمامی بلوک های اتوکلاو شده قبل از اینکه اجرا شوند، باید مرتبا مرطوب شده تا استحکام و مقاومتشان بیشتر شود. شاید این مرحله از ساخت و ساز، به زبان کار آسانی باشد اما در عمل و در پروژه های بزرگی مانند شهرک سازی و یا آپارتمان های چند واحدی با تعداد طبقات بالا، این کار زمان بر و از نظر مصرف آب، به صرفه نیست.
در پاسخ به این سوال که بدترین معایب بلوک هبلکس از نظر خریداران چیست، باید گفت که بلوک های متخلخل به دلیل ویژگی و مشخصه های فنی و ساختاری که دارند، بعد از اجرا و دیوار چینی نیز باید حداقل تا دو یا سه روز به صورت منظم خیس شوند تا چسبندگی و ایمنی لازم را به دست آورند.
خیس کردن دیوار های هبلکسی بعد از خرید بلوک هبلکس، همیشه کار آسانی نیست؛ به خصوص در طبقات بالا که دسترسی به آب دشوار است. از طرفی نیروی کار زمانی را که می تواند کار مفیدی انجام دهد، باید صرف خیس کردن دیوار و بلوک ها نماید.
مزیت های بلوک هبلکس
مزیت های بلوک aac چیست؟
بعد از آشنایی با معایبی که بلوک های هبلکسی دارند، خوب است در مورد مزیت های آن نیز نکاتی بیان شود. برخی از مهم ترین و قابل توجه ترین مزیت های بلوک aac به شرح زیر است:
- یکی از مسائلی که باعث شده بلوک اتوکلاوی با محبوبیت زیادی رو به رو شود، سبک بودن آن است. وزن این بلوک در هر متر مکعب در بازه عددی 500 تا 600 کیلوگرم قرار دارد.
- این بلوک در برابر حرارت و دما مقاوم است.
- موضوعی که باعث شده بلوک های هبلکسی (hebelex) به یک گزینه قابل اعتماد در ساختمان سازی تبدیل شوند، افزایش مقاومت ساختمان در برابر زلزله است.
- در جاهایی که خطر یخ زدگی و یا آتش سوزی بالاست، به کارگیری این نوع بلوک، می تواند خیال کارفرما را از جهت ایمنی ساختمان راحت کند.
- قطعات شکسته ی بلوک های هبلکس، قابلیت بازیافت دارند و می توان در دیگر جاها از آنها استفاده کرد.
- برای نبشی کشی بلوک های اتوکلاو شده از ناودانی منقطع استفاده می کنند که باعث افزایش استحکام ساختمان می شود.
برخی دیگر از مزیت های این بلوک به شرح زیر است:
- وزن پایین
- مقاومت بالا در برابر دما، حرارت، آتش و یخ زدگی
- ایجاد ایمنی در برابر زلزله
- سرعت بالا در اجرا
- قابلت سوراخ کاری، برش کاری و میخ زنی
- عایق صوتی
- قیمت اجرای بلوک هبلکس مقرون به صرفه و اقتصادی است
نحوه اجرای بلوک aac به چه شکل است؟
نحوه اجرای بلوکaac در نوع خود اهمیت زیادی دارد. برای آنکه این بلوک از نظر افقی و عمودی به درستی در جای خود قرار گیرد، می بایست از یک چکش پلاستیکی استفاده کرد. بلوک ها باید به صورت تراز در کنار هم قرار گیرند؛ این نیز نکته بسیار مهمی که در اجرای این بلوک باید مورد توجه قرار گیرد.
در زمان به کارگیری بلوک heblex، اجرای رج اول، اهمیت زیادی دارد. اگر قرار است دیوار چینی با کمک این بلوک صورت گیرد، بهتر است ملات ماسه و سیمان، به نسبت 5 به 1 ( یعنی 5 قسمت ماسه و یک قسمت سیمان) مخلوط شوند. برای آنکه نتیجه و بازخورد بهتری در استفاده از این نوع بلوک مشاهده شود، می بایست بلوک ها از قبل، رطوبت داده شوند.
در جاهایی که بلوک هبلکس در محل تلاقی دیوار و ستون به کار برده می شود، این بلوک نباید به صورت کامل به دیوار چسبانده شود. در این مواقع، بین ستون و دیوار، فاصله 1 تا 2 سانتی متری در نظر گرفته شده و با یونولیت و یا فوم پلی اورتان پر می شود؛ این کار از وارد آمدن صدمه به دیوار جلوگیری می کند.
پادکست شماره 3 هبلکس
چرا برای خرید بلوک هبلکس از تهران اقدام کنیم؟
چناچه می خواهید hebelex را در بالاترین حد کیفیت خریداری کنید، بهتر است با فروشندگان و تولیدکنندگان معتبری که می دانید برای مواد اولیه با کیفیت در تولید آن استفاده می کنند و یا کسانی که هبلکس با کیفیت به شما عرضه می دارند، صحبت کنید. این بهترین و مطمئن ترین راه برای تهیه این بلوک سبک (خرید بلوک هبلکس) به شمار می رود.
موضوعی که می بایست آن را به خاطر داشت، این است که بلوک های 15 سانتی متری هبلکس، استاندارد هستند و یک پنجم وزن بلوک هایی را دارند که در ساخت آنها از بتن استفاده شده است. دوام بالا، از دیگر مشخصات و مزیت های خرید و پرداخت قیمت بلوک هبلکس است.
خرید بلوک هبلکس از تهران، از همه نظر به صرفه است و شما می توانید همزمان، هم کیفیت را در این بلوک ها جستجو کنید و هم، قیمت مناسبی برای خرید آنها بپردازید. البته، تنها عاملی که به شما کمک می کند تا بلوک هایی با کیفیت و با قیمت مناسب تهیه کنید، آشنا شدن و یافتن عرضه کنندگان معتبر این نوع بلوک است. شرکت سورنا هبلکس، یکی از پیشگامان ارائه بلوک های سبک اتوکلاو شده در کشور است.
در مورد نحوه استفاده از چسب بلوک سبک aac چه می دانید؟
برای آنکه بتوان بلوک های هبلکسی را به درستی در کنار هم قرار داد، از یک ملات خشک به نام چسب بلوک (نحوه استفاده از چسب هبلکس) استفاده می کنند. سوالی که ممکن است در اینجا برای برخی افراد به وجود آید، این است که چرا از این چسب استفاده می شود و چرا به سراغ سایر ملات های معمول در صنعت ساختمان سازی نمی روند. علت این انتخاب به مزیت هایی بر می گردد که در آن وجود دارد. از جمله مزیت های چسب بلوک هبلکسی می توان به عدم اشتعال پذیری آن، عدم انتشار مواد سمی، عایق بودن در برابر حرارت و رطوبت، و حمل و نقل ساده اشاره کرد.
درست کردن ملات (گچ مخصوص هبلکس)، یکی از مهم ترین مراحل نحوه استفاده از چسب بلوک های aac است. برای درست کردن ملات، چسب را داخل یک ظرف ریخته و به اندازه کافی آب در آن می ریزند. بعد از آنکه چسب و آب به خوبی با هم مخلوط شدند، می بایست به اندازه 2 تا 3 میلی متر از این چسب را روی بلوک ها ریخت. بعد از آن با کمک یک ماله دندانه دار، چسب را روی سطح بلوک صاف می کنند. کسانی که عملیات دیوارچینی را به کمک بلوک اتوکلاو انجام می دهند، نباید اجازه دهند که هیچ قسمتی از دیوار، خشک و بدون چسب باقی بماند.
پادکست شماره 4 خرید بلوک هبلکس
مقایسه قیمت فروش بلوک هبلکس و سفال؟ کدام ارزان تر است؟
بلوک هایی که به آنها بلوک های هبلکسی (بلوک aac) گفته می شود، گران تر از سفال ها هستند و این ویژگی و بالا بودن قیمت، به دلیل موادی است که در ساخت آن به کار برده شده است. پس، می توانیم این گونه بگوییم، بلوک های هبلکسی از نظر قیمت از سفال ها گران تر هستند. البته، مقایسه قیمت فروش بلوک هبلکس و سفال، نباید باعث اشتباه شود که این بلوک اصلا اقتصادی نیست و باعث افزایش هزینه ها می شود.
بلوک های heblex باعث افزایش مقاومت در ساختمان می شوند. برای مثال، تصور کنید که یک ساختمان دچار آتش سوزی شده است. از آنجایی که این بلوک ها مقاومت خوبی در برابر آتش دارند، به راحتی دچار حریق نشده و بعد از به پایان رسیدن آتش سوزی هیچ نیازی به انجام تعمیرات نیست. زمانی که از از متریال ها و مصالح قدیمی در ساخت یک ساختمان استفاده می شود، در صورتی که آتش سوزی به وقوع بپیوندد، می بایست قسمت هایی که در اثر آتش صدمه دیده اند، ترمیم شود که این عملیات نیز به هزینه بالایی نیاز دارد. بلوک های اتوکلاو شده، هم در برابر آتش مقاومند و هم در برابر زلزله.
مقاومت بلوک هبلکس در مقابل آتش
منابع فروش برای دریافت قیمت بلوک هبلکس (بلوک سبک aac) در کشور کجاست؟
برای تهیه بلوک های سبک هبلکسی با کیفیت، باید به سراغ منابع معتبر فروش بلوک هبلکس در کشور رفت. با توجه به همه هشدارها و نکاتی که در خصوص بالا بودن کیفیت این بلوک ها بیان کردیم، الان به خوبی می دانید، در صورتی که در ساخت این بلوک ها همه موازین و استانداردها رعایت نگردد، بلوکی که در نهایت تولید می شود، از کیفیت بالایی برخوردار نخواهد بود و به هیچ عنوان نمی توان انتظار داشت که بلوک، مزیت هایی که در اینجا اشاره کردیم، از خود نشان دهد.
هر گونه نقص و اشکال در بلوک های سبک هبلکسی، روی کیفیت دیوارچینی تاثیر بدی خواهد گذاشت. به همین جهت است که توصیه می کنیم برای خرید بلوک هبلکس به منابع و عرضه کنندگان معتبر این حوزه، مانند شرکت سورنا هبلکس مراجعه کنید. از بلوک های هبلکسی گرفته تا ابزارهای مخصوص بلوک هبلکس، چسب هبلکس، و بست های مورد استفاده، از جمله بست تخت، توسط این مجموعه ارائه می شود.
با وجود اینکه می دانیم قیمت بلوک هبلکس در مقایسه با برخی مصالح ساختمانی بالاست، اما توصیه می کنیم، به دلیل مزیت ها و قابلیت هایی که این بلوک های سبک و مدرن دارند، برای خریدشان شک و تردید نداشته باشید.
با کارخانه های بلوک aac (بلوک سبک aac) بیشتر آشنا شوید!؟
همان طوری که در بالاتر نیز اشاره کردیم، ورود بلوک هبلکس از سال 1350 به کشور شروع شد و بعد از آن با پیشرفتی که ما در عرصه های مختلف داشتیم، به مرحله ای رسیدیم که توانستیم در حوزه تولید این بلوک های سبک، اقدامات جدی انجام دهیم. امروزه، کارخانه های زیادی در داخل کشور، در این حوزه کار کرده و محصولات خود را در بازار ایران عرضه می کنند.
به دلیل مزیت های بی شماری که بلوک های سبک هبکلسی دارند و به دلیل جایگاهی که توانسته اند در صنعت ساختمان سازی از آن خود کنند، بهتر است برای خرید آنها به آن دسته از کارخانه های بلوک aac مراجعه کنید که محصول با کیفیت تری را در اختیار شما قرار می دهند.
پادکست شماره 5 هبلکس
شیارزنی راحت در بلوک هبلکس
مزیت های بلوک سبک aac نسبت به سیمان چیست؟ کدام یک بر دیگر برتری دارد؟
یکی از سوالاتی که ممکن است ذهن برخی کارفرماها را به خود درگیر کند، این است که چرا من باید برای خرید بلوک هایی اقدام کنم که باعث بالا رفتن هزینه کلی پروژه ام می شود. جهت اطلاع این گروه باید بگوییم، بلوک سبک aac یک قابلیت ویژه دارد و آن هم عدم نیاز به انجام گچ و خاک بعد از دیوارچینی است.
اگر شاهد جریان ساخت یک ساختمان بوده باشید، حتما می دانید که دیوارهایی که با کمک آجر ساخته می شوند، می بایست بعد از دیوارچینی، گچ و خاک شده و در نهایت سفید شوند. در مورد دیوارهایی که به کمک بلوک هبلکس ساخته شده می شوند، چنین چیزی وجود ندارد و می توان بعد از آنکه دیوار را به کمک این بلوک ها احداث کرد و بالا برد، به صورت مستقیم، و بدون آنکه نیاز باشد از گچ و خاک استفاده شود، دیوار را با گچ، سفید کرد.
این مورد، قابل توجه آن دسته از کارفرماهایی است که می گویند بلوک هبلکس (بلوک aac) هزینه ها را افزایش می دهند. استفاده از این نوع بلوک باعث کاهش مصرف مصالح ساختمانی و در نهایت، کاهش هزینه های کلی احداث ساختمان خواهد شد.
آیا اجرای گچ روی هبلکس (بلوک aac) امکان پذیر است؟
یکی از مهم ترین نکاتی که باعث شده بلوک هبلکس در مقایسه با بلوک های سیمانی، با محبوبیت قابل توجهی رو به رو شود، قابلیت به اجرا در آوردن گچ، روی آن است. نه تنها گچ، بلکه دیگر انواع ملات را نیز می توان روی این نوع بلوک ها پیاده کرد و در نهایت با ظاهری بسیار تمیز، رو به رو شد.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید راحت تر بودن اجرای گچ روی هبلکس(hebelex) به چه دلیل اتفاق می افتد. یکی از خصوصیاتی که در این نوع بلوک به چشم می خورد، خاصیت چسبندگی، بعد از جذب رطوبت است. وقتی این بلوک ها مرطوب می شوند، می توان با ملات های مختلف، مانند گچ و یا دیگر ملات ها، روی را پوشاند و ظاهری بسیار مرتب و تمیز در آنها ایجاد کرد. علاوه بر این موضوع، اتصالات قوی و محکمی که بین ملات و این بلوک ایجاد می شود، دیگر عاملی است که باعث شده این روزها در ساختمان سازی مدرن از بلوک هبلکسی بیشتر استفاده شود. موضوع بسیار مهم در این خصوص، مرطوب نگه داشتن بلوک ها است؛ این عملیات باعث افزایش خاصیت چسبندگی می شود.
قیمت بلوک سقفی هبلکس چقدر است؟ آیا امکان استفاده از بلوک سبک aac در سقف نیز وجود دارد؟
موضوعی که قبل از پرداختن به قیمت بلوک سقفی هبلکس (بلوک هبلکس) باید تفسیر شود این است که بلوک سبک aac فقط برای دیوارچینی، مناسب نیست. امروزه، برای آنکه وزن مرده ساختمان را کاهش دهند، از بلوک های سبک هبلکسی در جاهای مختلف ساختمان، و از جمله سقف استفاده می کنند. در گذشته های دور که مصالح، تنوع بالایی نداشتند، برای احداث سقف، از آجر استفاده می شد. کمی که گذشت، یونولیت و برخی دیگر از متریال های سبک برای ساخت سقف به بازار آمد، و امروزه شاهد آن هستیم که در پروژه های عمرانی هزینه مناسبی برای قیمت بلوک هبلکس اختصاص داده می شود.
امروزه به جای آن مواد اولیه قدیمی و سنگین، از متریال هایی که مزیت های زیادی دارند، استفاده می کنند که یکی از آنها بلوک اتوکلاو شده است. این بلوک ها در برابر سرما و گرما عایق هستند و وزن کمی دارند و به این ترتیب اجازه نمی دهند که وزن و بار مرده ساختمان که روی ایمنی و دوام ساختمان تاثیر مستقیم دارد، افزایش پیدا کند. برای آنکه هزینه و بودجه تان برای تهیه این بلوک های مقاوم، در جای درستی صرف شود، می بایست با تولیدکنندگان و فروشندگان معتبر این بلوک ها وارد مذاکره شده و برای خرید بلوک هبلکس از طریق آنها اقدام کنید.
اجرای نما روی هبلکس (heblex) به چه شکل انجام می شود؟ آیا این کار امکان پذیر است؟
نحوه اجرای نما روی هبلکس(heblex) یکی از ابهاماتی که ممکن است برای افراد نا آشنا با خصوصیات منحصر به فرد این بلوک ایجاد شود. همین خصوصیات بوده است که باعث شده این بلوک، از نظر مهندسان به یک متریال بسیار خوب برای ساختمان سازی تبدیل شود. از جمله مزیت های بلوک سبک هبلکسی که باعث شده برای اجرای نما گزینه خوبی به نظر برسد، چسبندگی است که بالاتر به آن اشاره کردیم.
این بلوک ها در برابر آتش، مقاومت بالایی داشته و به دلیل استفاده از مواد اولیه ی خاص در ساخت، دوام و ماندگاری بالایی را می توان از آنها انتظار داشت. در یک کلام می توانیم این گونه بگوییم، اجرای نما روی این بلوک، هیچ مشکلی را به وجود نیاورده و حتی تاثیر مثبت نیز روی نتیجه نهایی کار خواهد داشت. البته در هنگام دیوارچینی و قرار دادن این بلوک ها در کنار هم، نکاتی باید رعایت گردد که آنها را نیز متخصصان این حوزه به خوبی می دانند و ما نیز توضیحات کاملی در این خصوص بیان کردیم.
پادکست شماره 6 خرید بلوک heblex
نکات اجرایی هبلکس یا بلوک سبک aac چیست؟
نکات اجرایی هبلکس یا بلوک سبکaac، موضوع بسیار مهمی است که باید حتما مورد توجه و دقت قرار گیرد. خوب است در زمان اجرا و استفاده از این بلوک ها به موارد زیر توجه شود:
- مرطوب نگه داشتن بلوک ها
- آماده کردن ملات مورد نیاز برای اجرا
- نماسازی و نصب تاسیسات
نکاتی اجرایی برای استفاده از بلوکhebelex تنها به مواردی که در فوق بیان کردیم، خلاصه نمی شود. یکی از مهم ترین کارهایی که قبلا از اجرا باید به آن توجه ویژه و خاصی شود، تهیه ی بلوک های با کیفیت است. تا زمانی که یک کارفرما برای خرید بلوک اتوکلاوی با کیفیت اقدام نکند، نمی تواند شاهد مزیت هایی باشد که در اینجا به آنها اشاره کردیم. توصیه می کنیم برای تهیه و خرید این بلوک ها به اشخاص معتبر، و کسانی که در حوزه فروش بلوک هبلکس و بست کرکره ای اعتبار بالایی دارند، مراجعه کنید.
بلوک aac بهتر است یا سفال؟ کدام یک بر دیگری برتری دارد؟
افرادی که در مورد بلوک های هبلکسی اطلاعات کاملی ندارند، این سوال برایشان پیش می آید که بلوک aac بهتر است یا سفال. این تفاوت ها به شرح زیر هستند:
- بلوک های سفالی به دلیل متریالی که در تولید آنها به کار برده شده است، سنگین تر هستند و وزن بار مرده یک ساختمان را افزایش می دهند، اما هبلکسها این گونه نیستند.
- علاوه بر افزایش میزان بار مرده ساختمان ها، جا به جا کردن و حمل و نقل بلوک های سفالی، هم سخت تر است، هم هزینه بیشتری می برد و هم نیروی زیادی نیاز دارد و این در حالی است که این خصوصیات در بلوکهای سبک هبلکسی وجود ندارد.
- سرعت اجرای بلوک های سفالی در مقایسه با بلوک های هبلکسی کمتر است.
- ایمنی که بلوک های سفالی فراهم می کنند، کمتر از ایمنی بلوک های هبلکسی است.
- سفال، خیلی راحت رطوبت را انتقال می دهند، اما hebelex چنین خصوصیتی ندارد.
با توجه به تمام مواردی که در فوق اشاره کردیم، می توانیم بگوییم که بهتر است، از بین دو گزینه بلوک های هبلکسی و سفالی، انتخاب شما، بلوک های هبلکسی باشد؛ زیرا سبک تر هستند؛ جا به جا کردن آن راحت است و سرعت اجرای آنها بیشتر است.
مراحل تولید و ساخت بلوک هبلکس (بلوک aac)
مقایسه قیمت سفال و هبلکس؟ قیمت هبلکس بیشتر است یا سفال؟
یکی از انواع بلوک های موجود در بازار، بلوک سفالی است. از آنجایی که تقاضا برای خرید بلوک هبلکس نیز روز به روز در حال افزایش است لازم دیدیم به مقایسه قیمت سفال و هبلکس و بپردازیم و مشخص کنیم که از بین این دو نوع، کدام یک از آنها از نظر قیمت به صرفه تر بوده و ساختمان سازان بهتر است برای خرید کدام یک اقدام کنند؛ بلوک سفالی بخرند یا بلوک هبلکس. برای آنکه مقایسه ما دقیق تر صورت گیرد بهتر است این دو نوع بلوک را از جهات مختلف با هم مقایسه کنیم:
1- موادی که در ساخت و تولید بلوک aac و سفال به کار برده شده است؛
یکی از مواردی که باعث شده قیمت بلوک های سفالی و اتوکلاو شده، تفاوت مشهودی با هم داشته باشد، متریال یا ماده اولیه ای است که در ساخت آنها به کار برده شده است. در ساخت Heblex از سیلیس، پودر آلومینیوم و سیمان استفاده می کنند که از جمله متریال های گران قیمت به شمار می روند و در ساخت سفال نیز از خاک رس و آهک استفاده می کنند. با ذکر همین نکته مشخص شد که چرا قیمت بلوک هبلکس از قیمت بلوک های سفالی بالاتر است.
2- ویژگی هایی که در دو نوع بلوک به چشم می خورد؛
دیگر موضوعی که باعث شده Hebelex با قیمت بالاتری نسبت به بلوک های سفالی به فروش برود، ویژگی هایی است که در آن به چشم می خورد. سفال از جمله بلوک هایی است که مقاومت بالایی در مقابل آتش سوزی نداشته و نمی توان از آن به عنوان یک عایق حرارتی و صوتی یاد کرد. این در حالی است که هبلکس به خوبی در برابر آتش مقاوم بوده و عایق خوبی در مقابل سرما و گرما نیز هست. البته، نکات مهم در نحوه اجرای بلوک هبلکس نیز باعث شده که این نوع بلوک به یکی از مقاوم ترین ها تبدیل شود.
پادکست شماره 7 بلوک هبلکس(بلوک aac)
3- سرعت دیوارچینی بلوک هبلکس و سفال؛
موضوع دیگری که در مورد مقایسه قیمت سفال و هبلکس باید مورد توجه قرار داده شود، سرعت اجرای دیوارچینی هر یک از دو نوع بلوک های سفالی و بلوک aac است. بلوک های اتوکلاو شده، اندازه بزرگتری دارند؛ سبک هستند و جا به جا کردن آنها راحت است و در ضمن، برای ساخت آنها از یک ملات مخصوص به نام ملات Heblex استفاده می شود. با در نظر گرفتن همه این دلایل است که سرعت دیوارچینی این نوع بلوک از سرعت اجرای دیوارچینی بلوک سفالی بالاتر است. همین یک مورد باعث می شود که به جرات بگوییم، خرید بلوک هبلکس به این علت که هزینه اجرای پروژه را کاهش می دهد، از جمله کارهای اقتصادی و به صرفه در حوزه ساختمان به شمار می رود.
پادکست شماره 8 بلوک هبلکس
4- مزیت های که هر یک از دو نوع بلوک Hebelex و سفال دارند؛
اگر بخواهیم خیلی منصفانه به دو نوع بلوک هبلکس و سفال نگاه کنیم باید بگوییم که بلوک های اتوکلاو شده، مزیت های بیشتری در مقایسه با بلوک ها یا آجرهای سفالی دارند و به همین دلیل است که قیمت بلوک هبلکس از قیمت بلوک های سفالی بالاتر است.
موضوعی که در مورد قیمت هر یک از این دو نوع بلوک باید مورد توجه قرار داد، به غیر از نحوه اجرای بلوک هبلکس و سفال، این است که بلوک های اتوکلاو شده به صورت کلی، صرفه جویی قابل ملاحظه ای در اجرای پروژه خواهند داشت؛ گرچه در ظاهر، قیمت آنها بالاست و برخی ها ممکن است تصور کنند که این نوع بلوک هزینه را افزایش می دهد. بلوک های اتوکلاو شده قیمت بالایی دارند، اما به دلیل مزیت های زیادی که در آنها به چشم می خورد، می توانند بهترین جایگزین ها برای آجرهای فشاری باشند.
قیمت بلوک هبلکس در سال 1401 چقدر است؟
قیمت بلوک هبلکس در سال 1401 به پارامترهای متفاوتی بستگی دارد. این عوامل مهم و تاثیرگذار بر قیمت به شرح زیر هستند:
- مواد اولیه به کار برده شده در تولید hebelex: هر قدر این مواد از کیفیت بالاتری برخوردار باشند، قیمت بلوک هبلکس افزایش پیدا می کند.
- کیفیت کلی: بلوک هایی که از نظر کیفی در سطح خوبی قرار دارند، با قیمت بالاتری در سال 1401 به فروش می روند. کسانی که می خواهند در عملیات ساختمان سازی صرفه جویی قابل ملاحظه ای داشته باشند، برای آنکه از تحمیل هزینه های بعدی جلوگیری به عمل آورند، می توانند از همان ابتدا برای خرید بلوک اتوکلاوی با کیفیت اقدام کنند.
- ابعاد این بلوک ها دیگر موضوع تاثیرگذار بر قیمت بلوک های سبک هبلکسی است. سرعت اجرای این بلوک ها، بالاست و باعث صرفه جویی در بسیاری از هزینه های ساخت ساختمان می شود.
- برندی که این بلوک ها را تولید می کند و سپس آنها را به فروش می رساند نیز روی قیمت خرید بلوک هبلکس تاثیر دارد. به همین منظور، بهتر است منابعی را برای خرید بلوک هبلکس انتخاب کرد که می توانند با کیفیت ترین بلوک را با قیمت مناسبی به فروش برسانند.
پادکست شماره 9 قیمت بلوک هبلکس (بلوک aac) در سال 1401
اجرای تاسیسات در بلوک های هبلکسی به چه شکل انجام می شود؟
اجرای تاسیسات در بلوک های هبلکسی یکی از مهم ترین ابهامات و نگرانی هایی است که در مورد این نوع بلوک وجود دارد. برخی ها تصور می کنند، به دلیل مقاومت بالایی که این نوع بلوک دارد، اجازه عبور تاسیسات را نداده و کار را با مشکلات زیادی مواجه می کند.
نکته بسیار جالبی که در مورد بلوک سبک هبلکسی باید مورد توجه قرار داده شود، چکش خوار بودن این نوع بلوک است. از جهت وجود این خاصیت و ویژگی، این نوع بلوک را به چوب شبیه می دانند؛ همان طوری که چوب ها خاصیت چکش خواری داشته و می توان آنها را با ابزارهای نجاری برش داد و به اندازه های دلخواه در آورد، این بلوک سبک را نیز می توان در اندازه مورد نظر برش داد. به همین دلیل است که عبور تاسیسات از میان دیوارهایی که با این بلوک ها ساخته شده، کار بسیار راحتی است و در نهایتِ سرعت و راحتی انجام می شود. شیارهای ایجاد شده برای گذراندن تاسیسات را باید با ملات پر کرد.
برای خرید بلوک هبلکس ارزان چه کنیم؟
خرید بلوک هبلکس ارزان، یکی از بهترین راه ها برای کاهش هزینه های ساخت یک ساختمان است. این بلوک ها خلق شده اند تا به جای یونولیت سقفی مورد استفاده قرار گیرند. از آنجایی که استفاده و کاربرد بلوک های سبک هبلکسی، خرید برخی از مصالح ساختمانی را به شدت کاهش می دهد، به همین جهت است که می توان از خرید این بلوک به عنوان یک روش موثر برای کاهش هزینه ها یاد کرد. قیمت این بلوک ها، به صرفه است و این نیز خود عامل مهمی بر افزایش محبوبیت آنها بوده است.
برای خرید بلوک های هبلکسی ارزان قیمت، خوب است با تولیدکنندگانی صحبت کنید که قادرند این بلوک ها را با مناسب ترین قیمت و بهترین کیفیت در اختیار شما قرار دهند. اگر اندکی سرچ و جستجو کنید، می توانید به راحتی فروشندگانی را بیابید که در حوزه فروش بلوک اتوکلاو فعالند و بلوک هایی با کیفیت و با دوام بالا به فروش می رسانند.
تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس چیست؟
تفاوت بلوک هبلکس و سیپورکس چیست؛ برای آنکه به این سوال پاسخ دهیم ابتدا باید مشخص کنیم که بلوک های سیپورکسی چیستند و به چه دلیل استفاده می شوند. این نوع بلوک ها، شباهت زیادی به بلوک های هبلکسی دارند و در ساخت آنها از متریال هایی چون، سیمان، آب، ماسه، پودر سیلیس و ترکیبات معدنی استفاده می کنند. از جمله مزیت ها و ویژگی های این نوع بلوک می توان به بالا بودن مقاومت آنها در برابر حرارت و یا به عبارت دیگری عایق بودن آنها، وزن پایین، بالا بودن مقاومت فیزیکی و عایق صدا بودن اشاره داشت.
یکی از تفاوت هایی که بین دو نوع بلوک به چشم می خورد، ساختار و شکل ساختار آنهاست. این دو نوع بلوک، توسط شرکت ها و کارخانه های متفاوتی ساخته شده و وارد بازار می شود و به دلیل تفاوت در استفاده از تجهیزات و قالب های گوناگون، تفاوت هایی بین ساختار آنها به چشم می خورد. همین عامل باعث شده که انواع مختلف بلوک های سیپورکسی و انواع مختلف بلوک های هبلکسی در بازار وجود داشته باشد.
پادکست شماره10، اجرای تاسیسات روی بلوک هبلکس (heblex)
بلوک لیکا چیست؟ مقایسه قیمت بلوک لیکا و Heblex؟
اولین موضوعی که می بایست به آن بپردازیم، این است که بلوک لیکا چیست. بلوک لیکا، یکی از جدیدترین بلوک های مورد استفاده در ساخت و ساز است. این نوع بلوک، کاربرد زیادی داشته و برای دیوارچینی، ساخت دیوارهای غیر باربر و همین طور دیوارهای جداکننده به کار برده می شود. دانه لیکا که از گل رس درست می شود، یکی از مهم ترین موادی است که در ساخت این بلوک لیکا مورد استفاه قرار می گیرد.
در ساخت بلوک های لیکا، به جز دانه، از سیمان، آب و ماسه نیز استفاده می کنند. وجود تمام این متریال ها باعث شده است که این بلوک، وزن کمی پیدا کند و به یک گزینه مناسب برای ساختمان سازی تبدیل شود.
حال که به صورت مختصر با این نوع بلوک آشنا شدیم، لازم است در مورد مقایسه قیمت بلوک لیکا و Heblex نیز صحبت کنیم. قیمت بلوک هبلکس از قیمت بلوک لیکا، به صرفه تر تمام می شود و در ادامه، نیازی به تهیه و خرید برخی مصالح دیگر مانند گچ و خاک وجود ندارد. در ضمن، بلوک هبلکس نسبت به سروصدا نیز کاملا عایق است و اجازه ورود و خروج سرما و گرما به منازل را نیز نمی دهد.
با در نظر گرفتن همه این موارد، در پروژه هایی که هزینه تمام شده اهمیت زیادی دارد، بهتر است برای تهیه و خرید بلوک هبلکس یا بلوک اتوکلاو اقدام شود. برای تهیه بلوک هبلکسی از منابع و فروشندگان معتبر، یکی از بهترین راه ها برای تهیه بلوک های صاف و با کیفیت است.
قیمت بلوک اتوکلاو بالاتر است یا قیمت بلوک بتن سبک اتوکلاو شده؟
نکته ای که باید به آن اشاره کنیم، این است که قیمت بلوک اتوکلاو با قیمت بلوک بتن سبک اتوکلاو شده، هیچ تفاوتی ندارد. سوالی که در اینجا حتما پیش می آید، این است که چرا این دو، هیچ تفاوت قیمتی ندارند.
عدم وجود تفاوت قیمت در بلوک هبلکس با قیمت بلوک های بتن سبک اتوکلاو این است که در واقع، این دو نوع بلوک، یکی هستند و هیچ تفاوتی با هم ندارند و به همین دلیل است که هر دو به یک قیمت به فروش می روند.
در زمان خرید بلوک اتوکلاوی که به آنها بلوک هبلکس (heblex) نیز گفته می شود، باید به سایز مورد نظر دقت کنید و مطمئن باشید که تمامی بلوک ها سالم بوده و شکستگی ندارند. پیمانکارانی که برای خرید بلوک هبلکس استفاده می کنند، در ادامه پروژه، مجبور نیستند برای مواردی چون عایق کردن دیوارها و یا گچ و خاک کردن آنها هزینه ای صرف کنند. سرعت چیدن دیوار به کمک بلوک اتوکلاوی بالاست و به همین دلیل لازم نیست هزینه زیادی برای استخدام کارگر صرف شود. مجموع این عوامل است که باعث شده بلوک های هبلکسی، با محبوبیت زیادی مواجه شوند.
ترمیم ترک بلوک هبلکس چیست؟ ترمیم بلوکaac به چه شکل انجام می شود؟
قبل از آنکه بخواهید برای ترمیم ترک هبلکس اقدام کنید، می بایست از بروز این امر جلوگیری به عمل آورید. برخی از بهترین راه حل ها برای جلوگیری از بروز این اتفاق به این شرح است:
- در فواصل بین دیوار با سقف یا تیر سقف، بهتر است از مصالحی که انعطاف پذیری بالایی دارند، استفاده شود.
- همپوشانی بلوک هبلکس باید حداقل به میزان 15سانتی متر باشد.
- در کنج ها و کلیه تقاطع ها، بهتر است از توری رابیتس و یا فایبرگلس استفاده کرد.
- درزهای عمودی بلوک ها حتما با چسب پوشانده شود.
- بعد از تمام شدن دیوارچینی، بهتر است بند کشی با چسب هبلکس صورت گیرد. این موضوع، هم باعث ایجاد عایق حرارتی می شود و هم، از ترک خوردن دیوار جلوگیری می کند.
- حتما از شرکت ها و فروشندگان معتبر برای خرید بلوک سبکaac اقدام کنید. این شرکت ها به شما کمک می کنند تا در جریان بروز تریین قیمت بلوک هبلکس قرار گیرید.
برای آنکه بلوک های هبلکسی ترک برندارند، می بایست کیفیت بالایی نیز داشته باشند. برای خرید بلوک هبلکس با کیفیت می بایست از طریق منابع معتبر فروش اقدام کرد. این منابع با کیفیت ترین بلوک ها را برای فروش عرضه می کنند.
مقایسه بلوک هبلکس با بلوک سیمانی از نظر قیمت؟ کدام ارزان تر است؟
پارامترهای زیادی را می توان نام برد که روی تفاوت قیمت بلوک هبلکس و قیمت بلوک های سیمانی تاثیر دارد. از جمله این عوامل می توان به موارد زیر اشاره داشت:
1- ماده اولیه به کار برده شده در ساخت؛
یکی از مواردی که باعث تفاوت بلوک هبلکس و بلوک سیمانی شده، ماده اولیه ای است که در ساخت این بلوک ها به کار برده شده است. در ساخت بلوک هبلکس، سیمان، پودر آلومینیوم و پودر سیلیس که مواد گرانی هستند استفاده شده و در ساخت و تولید بلوک های سیمانی از موادی چون سیمان که قیمت پایینی دارد، استفاده می کنند. به همین جهت است که در زمان خرید بلوک اتوکلاو شده، این نوع بلوک با قیمت بالاتری در مقایسه با بلوک سیمانی ارائه می شود.
2- فرآیند تولید؛
شاید از نظر برخی افراد، نتوان از فرآیند تولید بلوک های سیمانی به عنوان یک پارامتر موثر بر تفاوت قیمت هبلکس و بلوک سیمانی یاد کرد، اما حقیقت این است که بدون شَک، فرایند تولید می تواند روی قیمت تاثیر داشته باشد. در ساخت بلوک هبلکس از دستگاه های اتوکلاوی مخصوص استفاده می کنند و به همین جهت است که با قیمت بیشتری فروخته می شوند.
3- منبع فروش؛
منبعی که برای خرید بلوک هبلکس انتخاب می شود نیز به صورت مستقیم بروی قیمت خرید تاثیر دارد. عرضه کنندگان زیادی در کشور در حال فروش بلوک های هبلکسی و سیمانی هستند، و این قضیه، انتخاب بهترین و منصف ترین فروشندگان را به کار سختی تبدیل می کند. پیشنهاد ما این است که برای اطلاع از قیمت بلوک های هبلکسی، منابع معتبر و مطرحی چون سورنا هبلکس را انتخاب کنید. این مجموعه با ارائه قیمت مناسب، همه تلاش خود را به کار می گیرد تا هزینه پروژه های ساختمانی به عددی معقول نزدیک شود.
4-کیفیت متریال اولیه؛
در بالاتر و در توضیح تفاوت بلوک هبلکس و بلوک سیمانی از نظر قیمت گفتیم، مواد اولیه ای که در تولید این دو نوع بلوک به کار برده می شود، با هم متفاوت است. اما موضوع دیگری که در مورد برآورد تفاوت قیمت بلوک هبلکس و بلوک های سیمانی باید مورد توجه قرار داده شود، کیفیت موادی است که در ساخت این بلوک ها به کار برده می شود. قاعدتا، هر قدر ماده اولیه ای که به کار برده می شود، بی کیفیت تر باشد، بلوک ها نیز با قیمت پایین تری به فروش می روند.
با توجه به همه نکاتی که در مورد تفاوت بلوک هبلکس و بلوک سیمانی بیان کردیم، باید بگوییم که به صورت کلی، قیمت بلوک هبلکسی از قیمت بلوک های سیمانی به مراتب بالاتر است. مواد اولیه ای که در تولید این بلوک ها به کار برده می شود، قیمت بالایی داشته و در فرآیند تولید نیز از دستگاه ها و تجهیزاتی چون اتوکلاو استفاده می شود.
همین موارد کافی هستند که خرید بلوک هبلکس با قیمت بالایی در بازار صورت پذیرد و برخی افراد تصور کنند، در تفاوت قیمت هبلکس و بلوک سیمانی، بهتر است بلوک های هبلکسی را خریداری کنند. این بلوک ها مزیت های زیادی دارند و باعث می شوند که هزینه هایی که در ادامه در ساختمان ممکن است نیاز به انجام آنها وجود داشته باشد، به صورت کامل حذف شوند و یا کاهش پیدا کنند.
آیا یکی از مشکلات نازک کاری روی هبلکس، ترک در دیوار هبلکس است؟
برخی ها وقتی می خواهند برای نازک کاری روی هبلکس اقدام کنند ممکن است تصور کنند که این امر با مشکلات زیادی همراه است. یکی از تصورات اشتباهی که در مورد هبلکس و نازک کاری با گچ روی آن وجود دارد، ترک در دیوار هبلکس است. از آنجایی که ممکن است گچ، آب زیادی به خود جذب کند، این تصور وجود دارد که دیوارهای هبلکسی ترک می خورند و ظاهر زیبای خود را از دست می دهند.
برای آنکه از بروز چنین اتفاقی جلوگیری به عمل آید، یکی از مهم ترین کارهایی که می بایست قبل از انجام گچ کاری روی دیوارهای اتوکلاو شده انجام داد، مرطوب نگه داشتن و خیس کردن بلوک ها است. وقتی این کار انجام می شود، گچ با راندمان بهتری به دیوار وصل می شود و سطح صاف و صیقلی تری را روی دیوار به وجود می آورد.
برای آنکه نازک کاری با گچ با بیشترین زیبایی ظاهری همراه شود، بهتر است به نکاتی که در ادامه بیان می کنیم، عمل کرد:
- بهتر است گچ تهیه شده برای نازک کاری، از بهترین و با کیفیت ترین گچ های موجود در بازار باشد.
- بهتر است از همکاری گچ کاران حرفه ای و با سابقه برای گچ کاری هبلکس بهره برد.
- قبل از آنکه گچ کاری انجام شود، بهتر است سطوح بلوک ها خیلی خوب تمیز شده و هیچ گرد و خاکی روی آنها باقی نماند.
- در جاهایی که ناپیوستگی وجود دارد، بهتر است مش های فایبرگلاس استفاده شود.
در دستور العمل اجرایی بلوک هبلکس، به فراهم کردن چه ابزارهایی اشاره شده است؟
اگر به دستور العمل اجرایی بلوک هبلکس نگاهی بیندازید، متوجه خواهید شد که برای اجرای بلوک های هبلکسی به چه ابزار و تجهیزاتی نیاز است. این ابزار و تجهیزات به شرح زیرند:
- از اره دستی برای برش دادن بلوک ها استفاده می کنند.
- برای قرار دادن بلوک ها در کنار هم، باید سطح آنها تمیز باشد. برس یکی از بهترین ابزارها برای تمیز کردن سطح بلوک است.
- همان طوری که در بالاتر نیز اشاره کردیم، بلوک ها باید به صورت کاملا تراز در کنار هم قرار گیرند؛ وسیله ای که می تواند برای این مورد به کار برده شود، تراز بنایی است.
- برای تنظیم کردن و جا به جا کردن بلوک aac از ابزار هبلکس، مانند چکش های پلاستیکی استفاده می کنند.
- برای ریختن چسب روی سطح بلوک ها و پرداخت کردن آنها، باید ماله چسب از نوع ریز تیغه دار فراهم گردد.
- برای به وجود آوردن شیار جهت عبور دادن تاسسیات از داخل دیوار، به شیارزن نیاز است.
- در جاهایی که می بایست ملات اضافی از روی بلوک هبلکس برداشته شود، از کاردک استفاده می کنند.
- نحوه برش دادن بلوک ها باید کاملا دقیق باشد؛ بدین منظور از گونیا استفاده می شود.
- برای هم زدن چسب و تولید ملات بلوک، از همزن چسب استفاده می کنند.
با دستورالعمل اجرای بلوک هبلکس آشنا شوید!؟
هدف ما از این مقاله ارائه کامل دستورالعمل اجرای بلوک هبلکس است. مواد لازم جهت اجرای بلوک ها، نکات اجرایی و دستورالعمل اجرای بلوک aac از جمله مواردی هستند که قرار است در این مقاله گفته شود.
در مورد بلوک aac جزئیات بیشتری را بدانید!؟
شناخت مشخصات فنی بلوک heblex موجب می شود تا اجرای آن آسان تر شود. بلوک هبلکس در واقع بلوک بتنی اتوکلاو شده است که نسبت به سایر بلوک ها، وزن کمتری دارد. وزن این بلوک معادل 500 km/m3 است. در مقایسه بلوک هبلکس با سفال، این بلوک بیشترین میزان کاهش صوت را دارد و صدا را تا 50 db کاهش می دهد و همچنین ضریب هدایت حرارتی آن پایین ترین میزان ممکن، برابر با 0.12 htc است. شاید به همین دلیل باشد که میزان خرید بلوک هبلکس در سال های اخیر افزایش پیدا کرده است.
به معنای دیگر، این بلوک عایق صوتی و حرارتی فوق العاده ای محسوب می شود. ضمن اینکه این بلوک مقاومت بسیار بالایی در برابر آتش دارد. البته این بلوک معایبی هم دارد که در مقابل مزایای آن قابل چشم پوشی است. از معایب بلوک aac می توان به کمبود مقاومت فشاری آن اشاره کرد.
دانستن این نکات به شما کمک می کند تا تصمیم بگیرید از چندین دیوار هبلکس می خواهید در پروژه خود استفاده کنید. همچنین با دانستن نحوه محاسبه هبلکس، می توانید تعداد بلوک های مورد نیاز خود و همچنین هزینه خرید و قیمت بلوک هبلکس را بدست آورید.
نکات مهم در دستورالعمل اجرای بلوک هبلکس!؟
پیش از اجرای بلوک هبلکس دانستن یکسری نکات و پیش نیاز ها لازم است که ابتدا به آنها می پردازیم.
1- دامنه کاربرد بلوک AAC؛
دیوار های ساخته شده از بلوک های AAC می تواند به عنوان دیوار های تیغه و دیوار های پیرامونی مورد استفاده قرار بگیرد. از آنجایی که این بلوک ها در برابر زلزله و عوامل طبیعی همچون باد، ایمنی ایجاد می کنند، می توان از آن ها در ساخت دیوار های پیرامونی استفاده کرد. زیرا دیوار های پیرامونی تحت تاثیر باد و زلزله قرار دارند. در نتیجه می توان گفت که دستورالعمل اجرای بلوک هبلکس تا حدودی نسبت به سایر مصالح متفاوت است و به همین دلیل است که تقاضای زیادی برای خرید بلوک هبلکس وجود دارد.
قیمت بلوک هبلکس حدودا 600 الی 800 هزار تومان است، منتهی با این حال این بلوک را با قیمت های متفاوتی می توان خریداری کرد.
2- ملات مورد استفاده؛
از آنجایی که ترکیبات بلوک AAC شامل سیلیس، پودر آلومینیوم، آهک و سیمان است، ملاتی باید استفاده شود که بیشترین سازگاری را با بلوک های سیلیسی داشته باشد. به همین دلیل از ملات مخصوصی به نام چسب هبلکس استفاده می شود. این ملات به رنگ سفید یا خاکستری در بسته بندی های متفاوت در بازار موجود است. قیمت چسب هبلکس تقریبا 200 هزار تومان است، اما ممکن است نسبت به بسته بندی آن، قیمت بیشتر یا کمتری داشته باشد. هم برای اطلاع از قیمت چسب های هبلکسی و هم برای اطلاع از قیمت بلوک هبلکس منابع معتبر را انتخاب کنید.
3- حمل و جابجایی بلوک ها؛
اولین نکته در دستورالعمل اجرای بلوک هبلکس، دانستن نحوه جابجایی بلوک ها به محل ساخت و ساز است. جهت حمل بلوک ها باید از وسایلی نظیر چرخ دستی یا لیفتراک استفاده شود. بهتر است هنگام انتخاب وسیله مناسب برای جابجایی، با توجه به وزن قطعات تصمیم گرفته شود. این موضوع امکان سقوط قطعات و آسیب دیدن آنها را به حداقل می رساند. همچنین بلوک ها باید روی یک سطح صاف و بالاتر از زمین تخلیه و نگهداری شوند تا هزینه پرداخت شده برای خرید بلوک هبلکس، هدر نرود.
4-آماده سازی ملات مصرفی؛
نحوه استفاده از ملات هبلکس بدین صورت است که ابتدا باید داخل ظرف پلاستیکی با آب تمیز مخلوط گردد. در صورتیکه دمای هوا کمتر از 10 تا صفر درجه سانتیگراد باشد از آب ولرم با دمای حداقل 2۰ درجه سانتیگراد استفاده شود. برای اینکه مواد به صورت یکدست مخلوط شوند، بهتر است از دستگاه همزن با سرعت کم استفاده شود. زمان استفاده از این مخلوط برای چسباندن بلوک aac، دو ساعت است.
با نکات اجرایی بلوک هبلکس بیشتر آشنا شوید!؟
در ادامه بررسی دستورالعمل اجرای بلوک هبلکس می بایست در مورد نکات اجرایی هبلکس نیز مواردی را بیان کنیم. برخی از مهم ترین نکاتی که بعد از پرداخت قیمت بلوک هبلکس و اجرای این بلوک باید رعایت شود، به شرح زیر است:
1- نصب کردن تاسیسات؛
یکی از مهم ترین کارهایی که در نصب بلوک هبلکس باید مورد توجه قرار داد، نصب کردن تاسیسات است. نصب تاسیسات در این بلوک ها با سایر مصالح ساختمانی تفاوت خاصی ندارد، اما باید نصب بلوک aac به بهترین شکل ممکن انجام شود تا هیچ مشکلی به وجود نیاید. همکاری با کسانی که در کار نصب این بلوک ها حرفه ای هستند، باعث می شود که این مرحله از اجرای بلوک های هبلکسی با راندمان بالایی به پایان برسد. به این شکل، به نتایج خوبی از خرید و پرداخت قیمت بلوک هبلکس می توان رسید.
2- مرطوب نگه داشتن بلوک های هبلکسی؛
یکی دیگر از کارهایی که در دستورالعمل اجرای بلوک هبلکس تاکید ویژه و خاصی روی آن شده، مرطوب نگه داشتن بلوک هبلکس است. بعد از آنکه بلوک aac با ملات مخصوص به هم چسبانده شدند، باید تا چند روز نم داده شده و مرطوب شوند. این عمل به افزایش مقاومت دیوار کمک کرده و چسبندگی آنها را بعد از نصب و خرید بلوک هبلکس را زیاد می کند.
اتصال هبلکس به ستون در دستورالعمل اجرای بلوک هبلکس به چه صورت است؟
دیوار های هبلکسی بعد از اینکه روی هم چیده شدند در قسمت های کناری یا سقف باید به ستون یا تیرچه متصل شوند. اتصال هبلکس به ستون باید طبق قواعد مشخصی انجام شود تا استحکام سازه به خطر نیفتد و هزینه صرف شده برای قیمت بلوک هبلکس به هدر نرود.
بلوک های اتوکلاو شده (بلوک هبلکس) به وسیله ی یک بست که شبیه L است به ستون های کناری متصل می شوند. این بست از یک طرف به روش جوشکاری به ستون و از طرف دیگر با میخ فولادی به بلوک ها وصل می شود. به صورت استاندارد باید فاصله ی بین دو بست ۷۵ سانتی متر باشد. در زمان خرید بلوک هبلکس، باید به این موضوع نیز توجه و دقت داشت.
بر اساس دستورالعمل اجرای بلوک هبلکس، برای اتصال دیوار های هبلکسی به هم و ایجاد استحکام بیشتر در یک دیوار، باید از بستی با جنس ورق گالوانیزه استفاده کرد. این بست که میخ پلاک نام دارد، دو بلوک را به هم وصل می کند. در اینجا، کافی است که میخ پلاک را با چکش به صورت عمودی وارد بلوک aac کنید تا اتصال مقاوم و مستحکمی به دست آید. طبق آیین نامه اجرایی استاندارد ۲۸۰۰ باید در فواصل دو یا سه رج دیوار چینی یا حدودا ۵۰ تا ۷۵ سانتی متری از این بست استفاده کنید. همین ادوات و استحکامات هستند که باعث شده خرید بلوک هبلکس با استقبال خوبی رو به رو شود.
با مراحل دستورالعمل اجرای بلوک هبلکس آشنا شوید!؟
اکنون نحوه اجرای بلوک هبلکس (بلوک aac) را به صورت مرحله به مرحله توضیح می دهیم.
- نصب بلوک های ردیف اول؛
رج اول بلوک aac باید با کنترل دقیق تراز و راستا اجرا گردد و ابتدا باید امتداد های اصلی و سپس تقاطع ها کار شود. پس از نصب هر بلوک هبلکس، سطح آن باید با برس تمیز شود و سپس به صورت افقی و عمودی، چسب زده بشود. ضخامت چسب باید 2 الی 3 میلی متر باشد. برای اجرای چسب، بهتر است از ماله یا کاردک استفاده شود. سطح خارجی بلوک بهتر است چند سانتی متر جلوتر از ستون های فلزی اجرا شده و روی ستون ها عایق گردد. برای پر کردن فاصله دیوار از ستون و سقف از مصالح انعطاف پذیر مثل پشم سنگ مقاوم در برابر رطوبت استفاده شود. منابع ارائه قیمت بلوک هبلکس می توانند در این رابطه نیز کمکتان کنند.
- برشکاری؛
برشکاری با اره نواری یا نجاری در ابعاد و شکل دلخواه انجام می شود. در صورت برش با لوازم برقی، از ماسک و لوازم ایمنی استفاده کنید. خوب است زمانی که برای خرید بلوک هبلکس اقدام می کنید، این ابزار را نیز تهیه کنید.
- نصب بلوک ردیف های بعدی؛
به هنگام اجرا باید سطح بلوک aac مرطوب باشد و باید سطوح عمودی و افقی بلوک ها با ماله دندانه دار چسب زده شود. قبل از چسب زدن سطح بلوک ها با برس تمیز شود. هم پوشانی بلوک ها باید حداقل ۱۵ سانتیمتر بوده و برای هر رج ثابت باشد تا مطمئن شد که هزینه پرداخت شده از بابت قیمت بلوک هبلکس، در جای درستی صرف می شود.
در این مقاله سعی کردیم تا دستورالعمل اجرای بلوک هبلکس را به طور کامل ذکر کنیم. در انتها می توانید خرید چسب هبلکس یا بلوک سبک هبلکس را از سورنا هبلکس انجام دهید.
گچ مخصوص هبلکس که برای نازک کاری بلوک aac استفاده میشود، چه خصوصیاتی دارد؟
متریال هایی که برای دیوار چینی به کار برده می شود، باید کیفیت و ویژگی هایی خاصی داشته باشند تا بگوییم شایستگی و صلاحیت لازم برای استفاده در صنعت ساختمان را دارند. از آنجایی که بلوک هبلکس یکی از مدرن ترین انواع بلوک های مورد استفاده در صنعت ساختمان به شمار می رود، متریالی که برای نازک کاری این بلوک، مورد نیاز است، باید خصوصیاتی به شرح زیر داشته باشد:
- گچ مخصوص هبلکس باید به عنوان یک عایق حرارتی عمل کرده و اجازه ندهد دیوارهای ساخته شده با هبلکس، انرژی را به هدر دهند.
- این گچ ها از جمله گچ های مقاوم در برابر آتش سوزی به شمار می روند.
- گچ های مخصوص بلوک Heblex از خاصیت چسبندگی فوق العاده بالایی برخوردارند.
- این گچ ها نرمی مناسبی داشته و ظاهری بد و زننده روی کار ایجاد نمی کنند.
- برای پر کردن بند، قطعات بلوک های سبک و همین طور ترمیم آسیب دیدگی ایجاد شده در Hebelex این گچ، گزینه خوبی به نظر می رسد.
- مناسب بودن قیمت گچ نیز در نوع خود از اهمیت بالایی برخوردار است.
- این گچ، آنقدر باید محکم و با دوام باشد که به راحتی در مقابل ضربه خراب نشود.
نکات مهم کاشی کاری روی هبلکس (نازک کاری روی هبلکس)!؟
یکی از کارهایی که از آن به عنوان نازک کاری روی هبلکس یاد می کنند، کاشی کاری است. از آنجایی که کاشی ها اولین چیزی است که به چشم می آیند، بهتر است این مرحله در نهایت دقت صورت گیرد. برای آنکه کاشی کاری روی هبلکس با جلوه خوبی همراه شود، عمل به نکات زیر، لازم و ضروری است:
- یکی از کارهای بسیار مهم در مورد نحوه اجرای بلوک هبلکس، چیدن صاف و یک دست بلوک ها است. اگر بلوک های هبلکس به صورت صاف و یک دست در کنار هم قرار نداشته باشند، کاشی کاری نیز به خوبی انجام نخواهد شد.
- کسی که قرار است روی heblex کاشی کاری انجام دهد، نباید ضربه های سنگینی به آن وارد کند؛ زیرا این کار، هم موجب شکستن کاشی ها خواهد شد و هم باعث می شود که بلوک های هبلکسی بشکنند و نیاز به ترمیم مجدد پیدا کنند.
- بهتر است از زمان دیوارچینی با hebelex ها، حدود 6 هفته گذشته باشد تا دیوارها کاملا خشک باشند. هر گونه رطوبت، آلودگی و یا گردوغباری از چسبیدن کاشی ها به بلوک جلوگیری می کند.
- برای چسباندن کاشی ها روی دیوار ساخته شده با بلوک هبلکس، از بهترین چسب های کاشی استفاده کنید. این چسب ها، کاشی ها را راحت از آنچه که فکرش را کنید روی دیوار می چسبانند.
آیا شیار زنی هبلکس، یکی از مراحل اجرای تاسیسات در بلوک هبلکس است؟
بعد از آنکه دیوارچینی به کمک بلوک هبلکس به پایان رسید، نوبت به یک عملیات بسیار مهم می رسد و آن هم اجرای تاسیسات در بلوک هبلکس است. این بلوک ها، از جمله بلوک های مدرن در حوزه ساخت و ساز به شمار می روند و محبوبیت و خرید بلوک هبلکس در سال های گذشته رو به افزایش گذاشته است.
موضوع بسیار مهمی که در مورد ساخت یک بنا با بلوک hebelex باید مورد توجه قرار داده شود، نحوه اجرای تاسیسات در آن است. ما در ادامه به صورت کوتاه و مختصر مجموعه عملیاتی که تحت عنوان اجرای تاسیسات از آنها یاد می شود، ذکر کرده ایم:
- تاسیسات گرمایشی
- تاسیسات سرمایشی
- تاسیسات مربوط به برق رسانی
- تاسیسات مربوط به گازرسانی
- تاسیسات انتقال آب
نگرانی که در مورد بلوک heblex ممکن است وجود داشته باشد عدم اجرای تاسیسات در آن است. برخی ها فکر می کنند با وجود متفاوت متریال اولیه به کار برده شده در ساخت این نوع بلوک، ممکن است نتوان تاسیسات متفاوتی که در هر ساختمان به آن نیاز است در هبلکس به مرحله اجرا درآورد.
نکته مهمی که در نحوه اجرای بلوک هبلکس باید به آن دقت داشت، استفاده از وسایل و ابزار مناسب برای اجرای تاسیسات در آن است. هم برای دریافت قیمت بلوک هبلکس و هم برای دریافت قیمت دستگاه های مورد نیاز برای اجرای تاسیسات می توانید به منابع معتبر فروش این بلوک ها، مانند سورنا هبلکس مراجعه کنید.
یکی از دستگاه هایی که برای اجرا کردن تاسیسات نیاز شدیدی به آن حس می شود، دستگاه شیار زن هبلکس است. از آنجایی که بلوک های هبلکس، سختی و مقاومت زیادی ندارند، این دستگاه می تواند به راحتی وارد عمل شده و شیارهایی را در داخل دیوار به وجود آورد.
دستگاه شیار زن برقی، از جمله دستگاه های پیشرفته ای است که با کمک نیروی برق کار می کند. نوع دستی شیارزن نیز وجود دارد، اما شیار زنی برقی با سرعت عمل بیشتری کار کرده و می تواند سرعت اجرای تاسیسات را جلو بیندازد. این دستگاه می تواند شیارهایی را به صورت کاملا منظم و در اندازه مشخص روی دیوار بلوک aac به وجود آورد.
نکته ای که قبل از استفاده از این دستگاه باید مورد توجه قرار داده شود، مشخص کردن جای دقیق تاسیسات است. با توجه به نقشه ای که برای ساختمان ترسیم شده است، می بایست جای دقیق تاسیسات و محل عبور لوله ها و سیم ها، روی دیوارهای هبلکسی مشخص شود تا استفاده از این دستگاه با نتایج خوبی همراه شود. در زمان خرید بلوک هبلکس، خوب است برای خرید این دستگاه نیز اقدام شود؛ زیرا شیارزن یکی از مهم ترین ابزارهایی است که در دیوارچینی با هبلکس به آن نیاز پیدا خواهد شد.
بهتر است از همان منابعی که اقدام به خرید بلوک های اتوکلاو شده می کنید، قیمت بلوک هبلکس را نیز از همان منبع دریافت کنید. این بهترین و تضمین شده ترین راه برای تهیه ابزار و بلوک های مناسب برای دیوارچینی است.
قیمت اجرای بلوک هبلکس⭐(قیمت نصب بلوک هبلکس)
بلوک AAC (هبلکس) به یک نوع بتن متخلخل می گویند که در ساختمان سازی قابل استفاده است. مقاومت فشاری بالا و وزن پایین از مزایای این بلوک است. مزیت دیگری که دارد این است که دیوارچینی آن در مقایسه با مصالح قدیمی و سنتی همچون آجر، ساده تر و سریع تر است. شاید قیمت بلوک هبلکس از سایر مصالح بیشتر باشد، اما قیمت اجرای بلوک هبلکس در مقایسه با سایر مصالح، مناسب تر است.
بلوک hebelex در برابر آتش، مقاوم بوده و عایق صدا و حرارت است. بلوک AAC توسط اره برش خورده و میخ و پیچ به راحتی درون آن فرو می رود. خصوصیاتی که گفته شد، علت محبوبیت این بلوک را در صنعت ساختمان سازی نشان می دهد. برای خرید بلوک هبلکس، منابع معتبر فروش را شناسایی کنید.
تفاوت قیمت اجرای بلوک هبلکس با سایر مصالح به چه علت است؟
می خواهیم دلیل متفاوت بودن قیمت نصب بلوک هبلکس با سایر مصالح را متوجه شویم. این دلایل عبارتند از:
- بزرگ بودن سایز بلوک ها نسبت به سایر مصالح و ایجاد دیوار بزرگ تر
- سرعت اجرای بلوک heblex به دلیل اندازه، بالاتر است
- هزینه ای که برای اجرای دیوار به نیروی انسانی داده می شود، کمتر خواهد بود
- دیوار ساخته شده، نیازی به لایه ی گچ و خاک ندارد
- قیمت بلوک هبلکس،مناسب و اقتصادی است
- برای اجرای بلوک اتوکلاو شده نیازی به استفاده از ملات ماسه و سیمان نیست و برای قرار دادن بلوک ها در کنار هم از چسب هبلکس استفاده می شود.
- بلوک هبلکس، عایق صدا و حرارت است و نیازی به عایق کاری در انتهای پروسه ساخت و ساز ندارد.
- در نهایت، خرید بلوک هبلکس و قیمت اجرای بلوک هبلکس بسیار مقرون به صرفه خواهد بود.
چه عواملی دیگری بر قیمت نصب بلوک هبلکس تاثیر گذار هستند؟
جدا از قیمت بلوک هبلکس و فاکتورهایی که در بالا ذکر شد، عوامل دیگری نیز بر قیمت اجرای بلوک هبلکس تاثیر گذار هستند. این عوامل عبارتند از:
- ارتفاع دیوار:لازم به ذکر است که کار در ارتفاع، به مهارت و تجربه بالایی نیاز دارد. پس می توان گفت که افزایش ارتفاع هبلکس، دستمزد دیوارچینی را هم افزایش می دهد.
- مهارت متخصص اجرایی:به دلیل اینکه دیوارچینی با hebelex نیازمند تخصص و تجربه است، امکان دارد که متخصصان با تجربه دستمزد بیشتری را برای اجرای کار پیشنهاد دهند.
آیا چسب بلوک هبلکس قیمت اجرای بلوک هبلکس را تحت تاثیر قرار می دهد؟
علاوه بر قیمت بلوک هبلکس، یکی از مسائل بسیار مهم و تاثیر گذار بر قیمت اجرای بلوک هبلکس، قیمت چسب است. برای قرار دادن بلوک های هبلکسی یا اتوکلاو شده، از ماده ای به نام چسب یا ملات بلوک aac استفاده می کنند. ساختار این چسب با ملات های قدیمی که برای ساختمان سازی استفاده می کردند، بسیار متفاوت است. برندها و تولیدکنندگان مختلف، این چسب را با قیمت های متفاوت ارائه می کنند؛ پس به جرات می توان بیان کرد، چسب بلوک هبلکس قیمت اجرای بلوک heblex را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد.
هر قدر این چسب هبلکس، با کیفیت تر باشد و بتواند با قدرت بیشتری بلوک های هبلکسی را به هم بچسباند، قیمت آن نیز مسلما بالاتر خواهد رفت؛ زیرا قادر است ایمنی بیشتری را در یک ساختمان به وجود آورد. برای خرید بلوک هبلکس و برای تهیه ملات با کیفیت، بهتر است منابع معتبر فروش را شناسایی کرد.
موضوعی که می تواند تا حدی بالا بودن قیمت چسب بلوک aac (هبلکس) را به یک مساله اقتصادی و به صرفه تبدیل کند، کم بودن میزان مصرف آن است. معمولا به میزان 2 تا 3 میلی متر از این چسب را بر روی سطح بلوک های هبلکسی قرار می دهند و یک دیوار مقاوم در برابر زلزله می سازند. برای آنکه هزینه صرف شده برای خرید این چسب به هدر نرود، بهتر است برای تهیه آن به منابع معتبر فروش بلوک و ملات heblex مراجعه کرد.
با توجه به قیمت اجرای بلوک هبلکس، ارزانترین دیوار کشی باغ، متعلق به کدام مصالح است؟
با توجه به گسترش ویلا سازی در کشور، مجریان ساخت و ساز در پی حداقل رساندن هزینه های دیوار کشی، به دنبال مصالحی هستند که ارزان تر از بقیه باشد. با توجه به قیمت اجرای بلوک هبلکس که در این مقاله ذکر شد، باید گفت که ارزانترین دیوار کشی باغ متعلق به بلوک های اتوکلاو (heblex ) و زمانی است که برای خرید بلوک هبلکس اقدام می شود.
جدای از تمامی هزینه های دیوار کشی با بلوک هوادار شده، خوب است بدانید، بلوک aac (هبلکس) به دلیل اینکه سطح صاف و یک دستی دارند، نیازی به سیمان کاری یا اجرای نماهای گران قیمت در آن ها نیست. با یک بند کشی سفید، این بلوک ها نمای زیبایی به دیوار باغ شما می دهند.
علاوه بر این ها با استفاده از بلوک hebelex نیازی ندارید که هزینه های هنگفتی برای عایق کردن دیوار بپردازید؛ زیرا این بلوک ها عایق خوبی در برابر شرایط جوی مختلف از جمله بارندگی، یخ زدگی و حتی آتش سوزی هستند. دیوار های هبلکسی در دور تا دور باغ، به دلیل استفاده از ملات مخصوص هبلکسی بسیار مستحکم هستند و خریدار و متقاضی دریافت قیمت بلوک هبلکس نگرانی از بابت این موضوع ندارد.
قیمت اجرای بلوک هبلکس چقدر است؟
مبالغی که برای قیمت نصب بلوک هبلکس و قیمت خرید بلوک هبلکس ذکر شده است، در منابع مختلف با یکدیگر تفاوت هایی دارد. طبق بررسی های انجام شده، رنج قیمت دیوارچینی بلوک AAC از 65 هزار تومان شروع شده و به 88 هزار تومان هم می رسد. اگر ما یک قیمت مشخص (مثلا 65 هزار تومان) را در نظر بگیریم، قیمت اجرای بلوک هبلکس اینگونه محاسبه می شود:
- قیمت هر متر مکعب بلوک heblex به ازای 25 کیلوگرم چسب هبلکس مورد نیاز، برای هر متر مکعب 87500 تومان باشد: هزینه یک مترمکعب بلوک با چسب ۷۲۷۵۰۰ تومان می شود.
- قیمت بلوک هبلکس در هر مترمکعب، با عرض 8 که قرار است با استفاده از آن یک دیوار 12.5 متری ساخته شود، در صورتی که ۷۲۷۵۰۰ تقسیم بر 12.5 شود، برابر با ۵۸۲۰۰۰ تومان است.
- اگر به ازای هر متر مکعب بلوک AAC با عرض 10، قرار است 10 مترمربع دیوار ساخته شود، ۷۲۷۵۰۰ تقسیم بر ۱۰، هزینه یک مترمربع دیوار ۱۰ سانتی ۷۲۷۵۰ تومان می شود.
این فرمول برای هر متر مکعب بلوک hebelex و ساخت دیوارهایی با ارتفاع مختلف صدق می کند و برای محاسبه قیمت نصب بلوک هبلکس می توانید از آن استفاده کنید. فقط حتما هنگام خرید بلوک هبلکس به ابعاد آن توجه داشته باشید. تعداد بلوک هبلکس در یک پالت بسته به ابعاد و وزن بلوک متفاوت است. مثلا پالتی با ابعاد ۱۰*۲۰*۶۰ و وزن 520 کیلوگرم، دارای 33/83 بلوک هبلکس در هر متر مکعب است.
تفاوت قیمت اجرای بلوک هبلکس و لیکا چقدر است؟
بلوک لیکا از مخلوط سبک دانه با سیمان و آب به دست می آید و بلوک هبلکس نیز از ترکیب موادی مانند سیلیس و پودر آلومینیوم به دست می آیند. اکنون می خواهیم به مقایسه قیمت بلوک لیکا و هبلکس بپردازیم. با مقایسه قیمت این دو بلوک، به راحتی می توان متوجه شد که بلوک لیکا از قیمت بلوک هبلکس، گران تر است.
قیمت خرید بلوک هبلکس سبت به بلوک لیکا بسیار اقتصادی بوده و با توجه به نکات ذکر شده در بالا، استفاده از این بلوک، هزینه های اضافی را از بین می برد. زمانی که قیمت این بلوک اقتصادی و به صرفه باشد، مسلما قیمت نصب بلوک هبلکس نیز در مقایسه با بلوک لیکا مقرون به صرفه تر خواهد بود. بنابراین، در جاهایی که هزینه ها باید کاهش پیدا کند، بهتر است بلوک hebelex برای دیوارچینی استفاده شود.
تفاوت بلوک لیکا و هبلکس (بلوک aac) از نظر قیمت و کاربرد؟ کاربرد بلوک لیکا بیشتر است یا بلوک هبلکس؟
ساختمان سازی وارد حوزه ای جدید شده و در آن پیشرفت های زیادی را می توان شاهد بود. یکی از این پیشرفت ها، روی آوردن به استفاده از بلوک های مدرن، همچون بلوک هبلکس است. این نوع بلوک به دلیل مزیت هایی که دارد و ما در بالاتر به آنها نیز اشاره کردیم، به یکی از محبوب ترین بلوک ها در مقایسه با بلوک هایی همچون لیکا تبدیل شده است. علت اینکه خرید بلوک هبلکس رو به افزایش گذاشته، تفاوت هایی این است که این بلوک با سایر بلوک ها دارد. ما در اینجا می خواهیم تفاوت لیکا و بلوک های اتوکلاو شده را بیان کنیم.
1-تفاوت بلوک لیکا و هبلکس از نظر قیمت
اولین موضوعی که می خواهیم در مورد آن صحبت کنیم، تفاوت Hebelex و لیکا از نظر قیمت است. بلوک های اتوکلاو شده به دلیل متریال گران قیمتی که در ساخت آنها به کار برده می شود و همین طور به دلیل استفاده از دستگاه اتوکلاو، از قیمت سایر بلوک ها همچون لیکا بالاتر است. به همین دلیل، معمولا نمی توان قیمت بلوک هبلکس را به صورت ثابت بیان کرد.
در ساخت بلوک های لیکا، از متریال های ارزان قیمتی چون سیمان و سبک دانه ها استفاده می شود. درست است که قیمت بلوک لیکا را نیز نمی توان به صورت ثابت بیان کرد، اما باید بدانید که Heblex همواره یکی از بلوک های گران در بازار است. به خاطر داشته باشید، نوع متریال، هیچ تاثیری روی نحوه اجرای بلوک هبلکس و نحوه اجرای بلوک لیکا ندارد.
2- تفاوت بلوک لیکا و هبلکس از نظر کاربرد؛
موضوع بسیار مهم دیگری که در مورد تفاوت های بین بلوک لیکا و بلوک هبلکس باید تذکر داده شود، کاربردهایی است که هر یک از آنها دارند. از بلوک های لیکا برای موارد زیر استفاده می کنند:
- زیر سازی و اجرای سازه های باربر یکی از جاهایی است که از لیکا استفاده می کنند. اینجا، یکی از مهم ترین تفاوت هایی که بین Heblex و لیکا وجود دارد، آشکار می شود.
- شیب بندی و هموار سازی از دیگر مواردی است که می توان در مورد کاربرد لیکا بیان کرد. از آنجایی که این نوع بلوک، سبک بوده و وزن زیادی ندارد، می توان از آن در شیب بندی استفاده کرد.
درست است که قیمت بلوک های لیکا در مقایسه با قیمت بلوک هبلکس بالا نیست و از نظر برخی از ساختمان سازان به صرفه به نظر می رسد، اما این همه ی ماجرا نیست و Hebelex مزیت های دیگری نیز دارد که آنها در نوع خود ارزش و امتیازات زیادی برای یک ساختمان فراهم می کنند.
نکته بسیار مهمی که در خصوص خرید بلوک هبلکس و خرید بلوک های لیکا باید مورد توجه قرار داده شود، منابعی است که برای تهیه این نوع بلوک انتخاب می شوند. این منابع، در اینکه این بلوک ها مزیت های واقعی خود را نشان دهند، تاثیر زیادی دارند. هبلکس از جمله کاربردی ترین و با ارزش ترین بلوک های موجود در بازار است.
با نکات تکمیلی معایب بلوک هبلکس آشنا شوید!؟
کسانی که می خواهند برای خرید بلوک هبلکس اقدام کنند خوب است اطلاعات کاملی در مورد این بلوک داشته باشند. اکثر افراد با مزایای بلوک هبلکس آشنایی خوبی دارند، اما اینکه این بلوک دارای چه معایب و مشکلاتی است را کمتر کسی می داند. به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا در این قسمت، به بررسی کامل معایب این بلوک بپردازیم.
فقط جهت یادآوری و آشنایی بیشتر، تعریفی از بلوک Heblex را ارائه می دهیم. این بلوک نوعی از بلوک هوادار اتوکلاو شده است که از ترکیب سیلیس، آهک، پودر سیمان، پودر آلومینیوم و آب حاصل می شود. این بلوک علی رغم مزایای بی شماری که دارد، مانند سایر مصالح، معایبی نیز دارد. مهم ترین معایب بلوک هبلکس (بلوک aac) عبارتند از:
1- مقاومت فشاری کم
بزرگ ترین عیب بلوک هوادار اتوکلاوی که در زمان خرید و پرداخت قیمت بلوک هبلکس باید مورد توجه قرار داد، نداشتن فشار مقاومتی است. در حقیقت این بلوک، استحکام، مقاومت و پایداری مناسبی در برابر فشار های جانبی ندارد.. در نتیجه نمی توان از بلوک hebelex در دیوار های باربر استفاده کرد و کاربری آنها به دیوار های غیر باربر محدود می شود.
راه حلی که برخی از افراد برای برطرف سازی این نقص، انجام می دهند، افزایش ضخامت دیوار چینی با این بلوک سبک است. شاید این راه حل کارامد باشد، اما موجب افزایش هزینه های ساخت و ساز شده و فضای مفید ساختمانی را کاهش می دهد. پس راه حل اصولی و مناسبی نخواهد بود. این موضوع، یکی از مهم ترین معایب بلوک هبلکس به شمار می آید که در زمان خرید بلوک هبلکس باید مورد توجه قرار داده شود.
2- هزینه بالای این بلوک نسبت به سایر بلوک ها
علت گران بودن بلوک بتنی اتوکلاوی این است که اصلی ترین ماده سازنده آن، سیلیس می باشد. استخراج این ماده و فرآیند استفاده از آن در ساخت بلوک aac، زمان بر و پر هزینه است. همین موضوع باعث افزایش قیمت بلوک هبلکس شده است. بخشی دیگر از هزینه این بلوک نیز به خصوصیات و مزایای آن بر می گردد.
3- یکی دیگر از معایب بلوک هبلکس عدم اتصال مناسب به سازه می باشد
یکی دیگر از معایبی که حین ساخت و ساز و اجرای بلوک هبلکس مشکل ایجاد می کند، عدم اتصال مناسب بلوک به سازه است. بلوک سبک اتوکلاوی نسبت به سایر مصالح، همچون پنل های سه بعدی، خاصیت انعطاف پذیری و صلبیت کمتری دارد. در نتیجه این موضوع سبب شده است تا بلوک aac، اتصال پذیری کمتری با سازه داشته باشد.
راه حلی که برای این مشکل پیشنهاد می شود، استفاده از بست رادیکالی در زمان خرید بلوک هبلکس، جهت اتصال بهتر و محکم تر به سازه است. این بست های رادیکالی موجب ایجاد اتصال نرم به منظور جلوگیری از تخریب دیوار می شوند. خرید بست رادیکالی و استفاده از آن همراه با بلوک heblex می تواند یکی از معایب بلوک هبلکس را برطرف کند. قیمت بست رادیکالی در بازار متفاوت است و معمولا به صورت بسته های چند تایی موجود است.
4-زمان بر بودن پروسه ساخت و تولید بلوک AAC
ساخت بلوک هبلکس پروسه طولانی و زمان بری را طی می کند و همین موضوع باعث افزایش قیمت بلوک هبلکس نیز شده است. در ابتدا باید متریال مورد نیاز برای ساخت، همچون آلومینیوم، سیلیس و غیره استخراج شوند. سپس عملیات ترکیب متریال ها با یکدیگر، متخلخل سازی، قالب بندی، پخت بلوک و … باید انجام شود. کل این پروسه به زمان، هزینه و نیروی کار زیادی احتیاج دارد.
طبیعتا پروسه تولید این بلوک بر قیمت آن نیز تاثیر می گذارد. این گونه می توان قیمت خرید بلوک هبلکس را تا حدودی توجیه کرد. در کل پروسه تولید بلوک بتنی اتوکلاوی را می توان تقریبا یکی از معایب بلوک هبلکس در نظر گرفت.
5- جذب آب زیاد
بلوک بتنی AAC آب زیادی جذب می کند. این خصوصیت برای خود بتن ایجاد مشکل نمی کند، چرا که بتن ضد رطوبت است. اما ممکن است این آب به مصالح دیگر انتقال پیدا کند و باعث آسیب دیدن آنها شود.
نکته ای که درباره معایب بلوک هبلکس وجود دارد این است که با توجه به مزایای زیاد بلوک aac، تقریبا قابل چشم پوشی هستند. هر یک از مصالح طبعا معایبی دارند، اما گاهی مزایای آنها بیشتر باشد و بتوان از آن معایب چشم پوشی کرد. در مورد بلوک سبک بتنی hebelex این موضوع صدق می کند.
در واقع خصوصیات و امتیازات خرید بلوک هبلکس به گونه ای است که استفاده از آن در ساخت و ساز و ، بهتر از کنار گذاشتن و یا جایگزین کردن آن می باشد. در ادامه برخی مزایای خرید و پرداخت قیمت بلوک هبلکس را ذکر خواهیم کرد.
آیا ترک در دیوار هبلکس، یکی از معایب بلوک هبلکس است؟
ترک در دیوار هبلکس یکی از مشکلاتی است که در دیوارهای ساخته شده با این بلوک مشاهده می شود. ترک برداشتن بلوک هبلکس دلایل مختلفی به شرح زیر دارد:
- نشست کردن زمین یکی از مهم ترین دلایل ترک در دیوارهای ساخته شده با بلوک های هبلکسی است. متاسفانه، برداشت آب از آب های زیرزمینی، و کاهش بارش سالانه باعث شده، میزان آب سفره های زیرزمینی نیز کم شود و زمین نشست کند. این اتفاق در هر گوشه ای از ایران با سرعت های متفاوت در حال افتادن است. این مورد ممکن است باعث شود که برخی ها تمایلی به پرداخت هزینه قیمت بلوک هبلکس نداشته باشند.
- از دیگر دلایلی که باعث می شود، ترک به عنوان یکی از مهم ترین معایب بلوک هبلکس مطرح شود، اسکلت های آهنی هستند. به دلیل نوسان هایی که در اسکلت های آهنی وجود دارد، ممکن است در یک لحظه، فشاری به دیوار heblex وارد شده و به مرور زمان باعث ایجاد ترک در آن شود. این مساله و مشکل را با قرار دادن یک فوم می توان به راحتی حل کرد. با این اوصاف، در زمان خرید بلوک هبلکس باید برای خرید فوم نیز اقدام کرد.
- استفاده از مواد اولیه بی کیفیت، همچون گچ و آهک، در پروسه تولید بلوک های اتوکلاوی (بلوک aac) از دیگر دلایل قطعی ترک در این دیوارها به شمار می رود. برای کاهش احتمال بروز این اتفاق، بهتر است برای خرید بلوک های اتوکلاو شده, خرید چسب هبلکس (ملات هبلکس) مراجع و منابع معتبر فروش را انتخاب کرد.
آیا گچ کاری روی هبلکس یکی از معایب بلوک هبلکس است؟
گچ کاری روی هبلکس، یکی از موضوعاتی است که در زمان خرید بلوک هبلکس ابهاماتی و نگرانی هایی را به وجود می آورد. برخی ها فکر می کنند به این دلیل که در دیوارهای ساخته شده با این نوع بلوک، از ملات ماسه و سیمان استفاده نمی شود، پس نمی توان روی دیوارهای ساخته شده با بلوک های سبک، گچ کاری انجام داد و بهتر است هزینه ای از بابت قیمت بلوک هبلکس پرداخته نشود؛ این تصور کاملا اشتباه است. برعکس، بلوک های هبلکسی به دلیل سطح صافی که دارند گزینه های خوبی برای گچ کاری به شمار می روند. به جرات می توانیم بگوییم گچ کاری روی بلوک های ای ای سی (aac) یکی از معایب بلوک هبلکس نیست.
خوب است بدانید که گچ کاری روی دیوارهای هبلکسی بلوک (hebelex) خیلی راحت، و حتی با راندمان بالاتری انجام می شود. از آنجایی که بلوک های هبلکسی آب بیشتری را به خود جلب می کنند، گچ، با این بلوک اتصال بهتر و محکم تری پیدا کرده و به این شکل دیوارهای هبلکسی بعد از سفیدکاری، ظاهر زیباتری پیدا خواهند کرد. تنها نکته مهمی که بعد از گچ کاری روی این دیوارها باید مورد توجه قرار داده شود، مرطوبت کردن آنهاست؛ این بلوک ها باید مرتبا مرطوب نگه داشته شوند. خرید گچ با کیفیت نیز به اندازه خرید بلوک هبلکس با کیفیت در اولویت قرار دارد.
در این قسمت سعی کردیم تا به طور کامل معایب بلوک هبلکس را بررسی کنیم. هر چند این بلوک تعدادی عیب و نقص دارد، اما در مقابل مزایای آن قابل چشم پوشی است. شما می توانید این بلوک را از سورنا هبلکس و هزینه مناسبی جهت قیمت بلوک هبلکس پرداخت کنید.
قیمت دستمزد دیوارچینی با بلوک هبلکس بیشتر است یا اجرای دیوارکشی با بلوک سیمانی؟
قیمت دستمزد دیوار چینی با بلوک موضوع بسیار تعیین کننده ای در برآورد هزینه تمام شده پروژه ها است. این مورد به خصوص در پروژه هایی که وسعت زیادی دارند و در آنها برای خرید بلوک سیمانی و خرید بلوک هبلکس اقدام می شود، از اهمیت بیشتری برخوردار است. بعد از آنکه در مورد اجرای دیوارکشی با بلوک سیمانی نکاتی را بیان کنیم، به هزینه دیوارکشی با بلوک aac نیز خواهیم پرداخت.
1- دیوارکشی با بلوک های سیمانی
یکی از مهم ترین مواردی که روی هزینه دیوار کشی با بلوک های سیمانی تاثیر می گذارد، نوع بلوک است. بلوک های سیمانی دو نوع سبک و سنگین دارند. مواد اولیه ای که در ساخت این دو نوع بلوک به کار برده می شود با هم متفاوت است. بلوک سیمانی سنگین برای اجرای دیوارکشی دور باغ مناسب تر بوده و معمولا با قیمت پایین تری نسبت به سایر انواع بلوک ها و از جمله هبلکس (Heblex) به فروش می رود.
دیگر موضوعی که روی قیمت دیوارکشی با بلوک های سمیانی تاثیر می گذارد، اندازه و سایز بلوک است. بلوک های سیمانی برای خلاف بلوک های Hebelex تنوع سایز ندارند، و در دو سایز 40 و 50 در بازار موجود هستند. قانونی کلی که در مورد خرید بلوک های ساختمانی وجود دارد مشخص کردن سایز در زمان خرید است. فرقی نمی کند شما می خواهید برای دریافت قیمت بلوک هبلکس اقدام کنید و یا دریافت قیمت بلوک های سیمانی، در هر صورت سایز بلوک مصرفی تان باید مشخص باشد.
نکته دیگری که روی قیمت دیوارچینی با بلوک های سیمانی و تفاوت آن با قیمت بلوک هبلکس تاثیر دارد، ملات است. گرچه در دیوارچینی با هبلکس از یک ملات خاص استفاده می کنند، اما در ساخت و اجرای دور باغ همان ملات ماسه و سیمان را ساخته و به کار می برند. از آنجایی که قیمت سیمان در کشور ما ثابت نیست، پس نمی توان قیمت ثابتی برای دیوارچینی با این نوع بلوک مطرح کرد.
2- دیوارکشی با بلوک هبلکس
زمانی که می خواهید برای خرید بلوک aac (هبلکس) اقدام کنید، اولین نکته ای که می بایست به آن توجه و دقت داشته باشید این است که قیمت این نوع بلوک، از قیمت سایر انواع بلوک ها در کشور بالاتر است. گرچه ممکن است در ابتدا این طور به نظر آید که قیمت hebelex باعث می شود که قیمت اجرای پروژه افزایش پیدا کند، اما این یک باور غلط است. به دلیل کاهش هزینه هایی چون کاهش هزینه عایق سازی دیوارها، کاهش میزان مصرف ملات و به دنبال آن کاهش هزینه خرید ملات، هزینه احداث یک پروژه عمرانی و ساختمانی با بلوک هبلکس (heblex) به میزان زیادی کاهش پیدا می کند.
برای آنکه هزینه ها به شکل واضح تر و محسوس تری کاهش پیدا کند، بهتر است منابع معتبر فروش را برای اطلاع از قیمت بلوک aac انتخاب کنید. این مراجع به شما کمک می کنند تا بتوانید هزینه ای بسیار مناسب برای خرید بلوک هبلکس پرداخت کنید.
جذب آب بلوک هبلکس به چه میزان است؟ آیا با وجود این خاصیت، خرید بلوک aac کار درستی است؟
یکی از خصوصیاتی که در بلوک هبلکس به چشم می خورد، خاصیت جذب آب است. در مورد اینکه جذب آب بلوک هبلکس چقدر است، نمی توان به راحتی و با توجه به ظاهر این نوع بلوک، اظهار نظر کرد. برای تعیین میزان جذب آب توسط بلوک aac ، می بایست آزمایشات تخصصی انجام شود. بعد از انجام آزمایشات و بعد از تست های تخصصی می توان در مورد جذب آب این نوع بلوک نظر داد. با توجه به آزمایشات صورت گرفته در مورد جذب بلوک Heblex، باید بگوییم که در شرایط معمولا، این بلوک حدود 5 تا 10 درصد آب به خود جذب می کند. در جاهایی که میزان رطوبت محیط بالاست بلوک های هبلکس می توانند حتی تا 50 درصد نیز آب را به خود جذب کنند.
نکته ای که خوب است در مورد جذب آب بلوک Hebelex بیان کرد این است که رطوبت، نهایتا تا عمق 3.5 سانتی متری از بلوک ها نفوذ می کند. این جمله به ما نشان می دهد که در زمان خرید و پرداخت قیمت بلوک هبلکس ضرر نکرده و برای تهیه یک نوع بلوک کاملا مقاوم به رطوبت اقدام خواهیم کرد و اقداممان کاملا درست است.
چنانچه قصد دارید برای خرید بلوک هبلکس اقدام کنید، و اگر در مورد جذب آب و مقاوم بودن آن به آب و رطوبت نگرانی زیادی دارید، به منابع معتبر فروش این بلوک ها، همچون سورنا هبلکس مراجعه کنید. قیمت بلوک aac که توسط این مجموعه ارائه می شود در سطح مناسب و معقولی قرار دارد.
موضوعی که شاید باعث شَک و تردید برخی ها برای خرید بلوک هبلکس شده باشد، عدم امکان نازک کاری روی این بلوک، با وجود خاصیت جذب آب بلوک هبلکس است. برخی افراد تصور می کنند چون بلوک هبلکس آب جذب می کند و از جمله بلوک های سبک در بازار به شمار می رود، پس نمی توان روی آن عملیات نازک کاری، مانند سیمان کاری، کاشی کاری و یا گچ کاری را انجام داد.
درست است که بلوک aac به دلیل ترکیبات خاصی که دارد می تواند آب جذب کند، اما این خاصیت به این معنا نیست که نمی توان عملیات نازک کاری را روی Heblex انجام داد. این بلوک ها به دلیل سطح صاف و مسطحی که دارند، بلوک های بسیار مناسبی برای عملیات نازک کاری به شمار می روند و در ضمن، به دلیل استفاده از چسب یا ملات Hebelex این بلوک های با درصد چسبندگی بالایی در کنار هم قرار می گیرند و این امکان را به وجود می آورند تا نازک کاری روی هبلکس با بالاترین بازدهی صورت گیرد.
پیمانکارانی که قصد دارند از این بلوک برای ساخت و ساز استفاده کنند نباید به هیچ عنوان نگرانی خاصی از بابت جذب آب توسط این بلوک داشته باشند و بهتر است برای دریافت قیمت بلوک هبلکس با منابع معتبر فروش کشور که یکی از آنها سورنا هبلکس است، اقدام کنند.
قیمت هر پالت هبلکس چقدر است؟ چه عواملی روی آن تاثیر دارد؟
قیمت هر پالت هبلکس (Heblex) تحت تاثیر پارامترهای متفاوتی قرار دارد. ما برای آنکه اطلاعات شما در این باره افزایش پیدا کند، عواملی که روی آن تاثیر دارد بیان خواهیم کرد؛ این عوامل به این شرح اند:
1- نوسانات موجود در بازار ارز؛
یکی از عواملی که باعث می شود یک پالت بلوک هبلکس با قیمت های متفاوتی در بازار عرضه شود، نوسان هایی است که در قیمت ارز و دلار مشاهده می شود. متاسفانه در کشور ما با هر گونه تغییری که در قیمت ارز به وجود می آید، قیمت سایر اجناس و از جمله قیمت مصالح ساختمانی دستخوش تغییر شده و افزایش و یا کاهش پیدا می کند.
2- میزان وارادات و صادرات بلوک aac؛
دیگر موضوعی که روی قیمت یک پالت Hebelex تاثیر می گذارد، میزان واردات و صادرات است. اگر دولت با توجه به مصالحی که خود در نظر دارد، تصمیم بگیرد که بلوک های هبلکسی را صادر کند، میزان آن در کشور کاهش پیدا کرده و قیمت افزایش پیدا می کند. در مقابل، اگر واردات افزایش یابد قیمت خرید بلوک هبلکس کم می شود.
3- برند ارائه کننده هبلکس؛
از دیگر عوامل به شدت تاثیر گذار روی قیمت بلوک هبلکس، می توان به برند ارائه کننده آن در کشور اشاره کرد. برندهای مطرح و با سابقه در کشور، محصولات و تولیدات خود را با قیمت بالاتری عرضه می کنند.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.