چسباندن سرامیک

چسب مناسب جهت چسباندن سرامیک کدام است؟

چسب مناسب جهت چسباندن سرامیک کدام است؟ یک چسب خوب برای چسباندن کاشی‌ها و سرامیک‌ها چه ویژگی‌هایی دارد؟ از کاربردی‌ترین مصالح در سازه‌ها کاشی و سرامیک‌ها هستند که در بخش‌های مختلف ساختمان‌ها استفاده می‌شوند، گاهی با مرور زمان ممکن است کاشی‌های قدیمی طرح و رنگ و حتی کیفیت خودشان را از دست بدهند، به همین دلیل نیاز به تعمیر و تعویض دارند، اما با وجود برخی از چسب‌های مناسب نیازی به تعویض کردن آن نیست و به آسانی می‌توان کاشی و سرامیک‌های جدید را بر روی کاشی‌های قدیمی کار کرد، حتی زمانی که شما در پروژه‌های ساختمانی نوساز قصد استفاده از کاشی و سرامیک دارید، این چسب‌ها می‌توانند جای ملات ماسه و سیمان را بگیرند، چون مزیت‌های زیادی دارند و در انواع مختلف تولید می‌شوند. اما نکته این است که شما بتوانید چسب مناسب برای این کار را انتخاب کنید. در این مقاله چند نوع چسب مناسب جهت چسباندن سرامیک را معرفی می‌ کنیم.

چسب مناسب جهت چسباندن سرامیک

چسب مناسب جهت چسباندن سرامیک

اگر قصد استفاده از چسب را برای چسباندن کاشی و سرامیک دارید و به دنبال نوع مناسب و با کیفیت آن هستید، نمونه‌هایی که معرفی می‌کنیم جزو بهترین چسب‌ های کاشی و سرامیک محسوب می‌ شوند:

چسب الاستو پلاس پی ۷۲

این نوع چسب رنگ سفیدی دارد و مخصوص چسباندن انواع کاشی و سرامیک می‌باشد. ویژگی خوب چسب الاستو پلاس این است که جهت نصب کردن سرامیک‌های بزرگ و سنگین مناسب می باشد و هیچ گونه لغزشی نخواهد داشت. چسبندگی بسیار بالا، خاصیت تغییر شکل پذیری، افزایش زمان مصرف، مقاومت در برابر هر گونه شوک حرارتی و غیره از ویژگی‌های این نوع چسب است و برای چسباندن انواع سرامیک‌ های پرسلان و سنگ‌ های طبیعی مناسب می‌باشد.

چسب اسلب تک پی ۷۰

این نوع چسب برای انواع کاشی‌ ها و سرامیک‌ ها، نصب کردن سنگ اسلب و اسلب‌ های پرسلانی بسیار بزرگ مناسب می‌ باشد. رنگ آن سفید و تولید آن بر پایه سیمان انجام شده است، از طرفی نیز کارایی و انعطاف پذیری بسیار خوبی دارد. از ویژگی‌های دیگر این چسب کاربردی می‌توان کاهش یافتن لغزش کاشی، افزایش یافتن زمان مصرف، قدرت چسبندگی بسیار خوب جهت اجرا کردن اسلب‌های سنگین و حتی مقاومت خوب در برابر هر گونه تغییر ناگهانی دما را نام برد. به همین دلیل جهت چسباندن انواع کاشی و سرامیک در مکان‌هایی مانند حوضچه‌ها، استخرها و فضاهای مرطوب مناسب است.

چسب تکنو فیکس p۵۲

رنگ این نوع چسب نیز سفید است و تولید آن بر پایه سیمان انجام می‌شود، عملکرد خوب چسب تکنو فیکس موجب افزایش مصرف و تولید آن شده است. این چسب استفاده ساده و آسانی دارد و برای چسباندن کاشی‌ها در سایزه‌های کوچک مناسب است. از ویژگی‌های خوب آن قدرت چسبندگی بالا می‌باشد که می‌تواند تا مدت طولانی کاشی را در جای خودش ثابت و فیکس نگه دارد.

چسب آکریلیک

این نوع چسب به داشتن قدرت چسبندگی و استحکام بالا معروف است که چنین ویژگی را بلافاصله پس از خشک شدن به وجود می‌آورد، معمولا نیز از آن جهت عایق‌بندی درزهای کنار سنگ و کاشی‌ها استفاده می‌کنند، به این ترتیب امکان ورود هر گونه رطوبت و یا گرد و خاکی را به زیر کاشی و سرامیک غیرممکن می‌سازد و برای مواردی مانند حمام و سرویس‌ های بهداشتی مناسب است.

چسب اپوکسی

چسب اپوکسی نیز مقاومت بالایی در برابر هر گونه واکنش شیمیایی نشان می‌دهد و حتی تغییرات دمایی نیز بر روی آن هیچ گونه تاثیری ندارند، به همین دلیل از آن برای سنگ‌هایی استفاده می‌کنند که در قسمت روی نمای ساختمان قرار می‌گیرند. حتی جهت نصب کردن سنگ و سرامیک بر روی انواع سطوح فلزی مناسب است. پایه چسب مورد نظر رزین اپوکسی است و به دو شکل کاملاً متفاوت خمیری و مایع تولید می‌شود. چسب معرفی شده همچنین یک عایق خوب جهت استفاده کردن در کابل‌ های الکتریکی می‌ باشد. این چسب کاربردی انواع مختلفی مانند چسب اپوکسی چوب، چسب اپوکسی فلز، چسب اپوکسی بتن و غیره دارد.

انواع چسب‌ها جهت چسباندن کاشی بر روی کاشی

گاهی مواقع نیاز است که کاشی‌های قدیمی تعمیر شوند، امروزه با وجود تولید انواع چسب‌های کاشی نیازی به کندن این کاشی‌ها و جایگزین کردن کاشی‌های جدید نیست، یعنی به آسانی می‌توان با استفاده از چسب، کاشی و سرامیک جدید را بر روی کاشی و سرامیک‌های قدیمی چسباند. برای این کار نیز دو نوع چسب کاشی متفاوت وجود دارد که عبارتند از:

چسب کاشی پودری

بسته‌بندی این نوع از چسب‌ها به صورت پودری انجام می‌شود، بنابراین هنگام مصرف کردن حتماً باید پودر مورد نظر با مقدار رزین یا آب ترکیب شود. برای ترکیب شدن آن نیز از دستگاه‌های مخصوص همزن استفاده می‌ کنند.

چسب کاشی خمیری

این نوع از چسب‌ها به صورت خمیری می‌باشند، به همین دلیل هنگام استفاده کردن هیچ نیازی به دیگر ترکیبات مانند آب یا رزین ندارند. بسته‌بندی آنها نیز به صورت متنوع و با حجم‌های مختلف می‌ باشد.

در کل ویژگی‌های این دو نوع از چسب کاشی کاملاً با یکدیگر متفاوت است و همانطور که گفتیم چسب پودری حتماً باید با آب یا رزین ترکیب شود تا قابل استفاده باشد.

نکته مهم در خصوص استفاده کردن از انواع چسب‌های کاشی وجود دارد، یعنی پس تهیه کردن تمامی آنها حتماً باید در زمان کوتاهی مورد استفاده قرار بگیرند، چون هر چه که زمان بگذرد، چسب مورد نظر سفت‌تر شده و مقدار چسبندگی آن کاهش می‌یابد. به همین دلیل است که تولید کنندگان پیشنهاد می‌کنند پس از باز کردن پلمپ چسب آن را بلافاصله مورد استفاده قرار دهید.

نتیجه‌ گیری

در این مقاله چسب مناسب جهت چسباندن سرامیک را بررسی کردیم. چسب‌های مختلفی جهت چسباندن کاشی و سرامیک وجود دارند، به همین دلیل در بیشتر مواقع این چسب‌ها جایگزین استفاده از سیمان و ماسه شده‌اند، چون علاوه بر آنکه استفاده از آنها آسان‌تر است، از طرفی نیز به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه‌تر از ملات سیمان و ماسه هستند. هر کدام از انواع چسب‌های سرامیک می توانند برای گزینه‌های خاصی مناسب و ایده‌آل باشند. از همین رو باید انتخاب چسب متناسب با نوع کاربرد و همچنین مکان استفاده از آن مشخص شود. در سایت سورنا هبلکس با دیگر انواع چسب‌های مناسب چسباندن کاشی و سرامیک، نحوه درست استفاده از این نوع چسب‌ها و غیر بیشتر آشنا شوید.

:امتیاز

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است

تماس بگیرید!